Θεσσαλονίκη: Βγήκε στο μπαλκόνι του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα – «Οπλοστάσιο» το σπίτι του στον Εύοσμο

10:04 - 27/07/2021

Τρόμο προκάλεσε ένας 39χρονος της Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη – Βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του που βρίσκεται στον Εύοσμο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα με καραμπίνα – Βρέθηκε ολόκληρο…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να πυροβολεί – Εντοπίστηκε μικρό «οπλοστάσιο» στο σπίτι του

Σοβαρή αναστάτωση προκάλεσε το μεσημέρι της Δευτέρας ένας 39χρονος στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη ο οποίος βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και για άγνωστους λόγους, άρχισε να πυροβολεί στον αέρα με μία καραμπίνα. Οι άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά στο σπίτι άρχισαν να πανικοβάλλονται, ενώ οι πυροβολισμοί τρομοκράτησαν τη γειτονιά. Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να πυροβολεί – Εντοπίστηκε μικρό «οπλοστάσιο» στο σπίτι του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θεσσαλονίκη: 39χρονος βρήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα στον αέρα

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όταν ένας 39χρονος άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα με καραμπίνα. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι άσκοποι πυροβολισμοί από τον πρώτο όροφο της κατοικίας δεν προκάλεσαν κάποιο τραυματισμό. Οι αστυνομικές αρχές επενέβησαν και προχώρησαν στην σύλληψη του 39χρονου. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε – από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης – δικογραφία για παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες και για παράβαση του Νόμου περί όπλων. Έκρυβε «οπλοστάσιο» Στο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 39χρονος - Βγήκε στο μπαλκόνι κι άρχισε να πυροβολεί στον αέρα

Στη σύλληψη 39χρονου άντρα, ο οποίος βγήκε χθες το μεσημέρι στο μπαλκόνι του σπιτιού του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα με καραμπίνα, προχώρησε η αστυνομία.

Διαβάστε το στο real.gr

Θεσσαλονίκη: Βγήκε στο μπαλκόνι κι άρχισε να πυροβολεί στον αέρα – “Οπλοστάσιο” τα σπίτια του σε Εύοσμο και Κιλκίς

Τρόμο κι αναστάτωση προκάλεσε το μεσημέρι της Δευτέρας ένας 39χρονος στη Θεσσαλονίκη που για άγνωστους μέχρι στιγμής, λόγους βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του κι άρχισε να πυροβολεί στον αέρα με καραμπίνα από μπαλκόνι πρώτου ορόφου οικίας, όπου διαμένει, στην περιοχή του Ευόσμου! Συγκεκριμένα, η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφαλείας Θεσσαλονίκης […] The post Θεσσαλονίκη: Βγήκε στο μπαλκόνι κι άρχισε να πυροβολεί στον αέρα – “Οπλοστάσιο” τα σπίτια του σε Εύοσμο και Κιλκίς appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά