Γιώργος Τσαλίκης: «Βάζω ταφόπλακα στο θέμα με τον ΣΚΑΪ, θα συνεχιστεί στα δικαστήρια»
11:48 - 27/07/2021
Πριν από λίγες εβδομάδες, στην εκπομπή Πάμε Δανάη, ο Γιώργος Τσαλίκης ξέσπασε στον αέρα σχετικά με την διαμάχη που έχει […]
The post Γιώργος Τσαλίκης: «Βάζω ταφόπλακα στο θέμα με τον ΣΚΑΪ, θα συνεχιστεί στα δικαστήρια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Τσαλίκης για ΣΚΑΪ: «Εγώ βάζω ταφόπλακα στο θέμα, θα συνεχιστεί στα δικαστήρια» (Βίντεο)
Ο διάσημος τραγουδιστής δεν έχει διάθεση να δώσει παραπάνω έκταση στο θέμα - «Θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης»
Διαβάστε το στο Γιώργος Τσαλίκης: Βάζω ταφόπλακα στο θέμα με τον ΣΚΑΪ, θα συνεχιστεί στα δικαστήρια
Ολιγοήμερες διακοπές ανάμεσα στις εμφανίσεις θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» και ρωτήθηκε εκ νέου για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σε εκείνον και τον ΣΚΑΪ με αφορμή την παρουσίαση του Big Brother. «Είπα ότι εγώ βάζω μια ταφόπλακα σε αυτό το θέμα και θα συνεχιστεί στα δικαστήρια. Θα είμαι παρών φυσικά και θα δικαιωθώ στο τέλος πανηγυρικά και θα το μάθετε», δήλωσε ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος δεν θέλησε να κάνει κάποια περισσότερη δήλωση για το θέμα.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟργή Τσαλίκη: «Βάζω ταφόπλακα στο θέμα με τον ΣΚΑΪ, θα συνεχιστεί στα δικαστήρια» (BINTEO)
Σήμερα, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε σχετικά από τους δημοσιογράφους και δεν μάσησε τα λόγια του. «Είπα ότι εγώ βάζω μια ταφόπλακα σε αυτό το θέμα και θα συνεχιστεί στα δικαστήρια. Θα είμαι παρών φυσικά και θα δικαιωθώ στο τέλος πανηγυρικά και θα το μάθετε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης. Δείτε όλα όσα δήλωσε ο τραγουδιστής στο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Τσαλίκης: “Έχω βάλει μια ταφόπλακα στο θέμα με τον ΣΚΑΪ”
Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν ένας από τους καλεσμένους της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο πάρτι για τα 26α
To άρθρο Γιώργος Τσαλίκης: “Έχω βάλει μια ταφόπλακα στο θέμα με τον ΣΚΑΪ” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιώργος Τσαλίκης: «Έβαλα ταφόπλακα στο θέμα του ΣΚΑΪ» (Video)
Επισήμανε, ωστόσο, ότι η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια...
Διαβάστε το στο topontiki.grΤσαλίκης: «Βάζω ταφόπλακα, θα τα πούμε στα δικαστήρια» (βίντεο)
Ολιγοήμερες διακοπές ανάμεσα στις εμφανίσεις θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» και ρωτήθηκε εκ νέου για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σε εκείνον και τον ΣΚΑΪ με αφορμή την παρουσίαση του Big Brother. «Είπα ότι εγώ βάζω μια ταφόπλακα σε αυτό το θέμα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιώργος Τσαλίκης: Έχω βάλει ταφόπλακα στο θέμα με τον Σκάι – Θα δικαιωθώ
Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του ζητήθηκε να σχολιάσει τη διαμάχη του με τον Σκάι.Ο Γιώργος Τσαλίκης έδωσε το παρών στο πάρτι γενεθλίων της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για να της ευχηθεί και βρέθηκε ενώπιον των δημοσιογράφων, οι οποίοι θέλησαν να μάθουν τα επόμενα βήματά του στην διαμάχη του με τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Μια διαμάχη που ξεκίνησε όταν, σύμφωνα με τον τραγουδιστή, ο σταθμός υπαναχώρησε στο συμβόλαιό του με τον ίδιο για να παρουσιάσει το «Big Brother» την ερχόμενη σεζόν. «Βάζω μια ταφόπλακα σε αυτό το θέμα και θα συνεχιστεί στα δικαστήρια όπου θα είμαι παρών φυσικά και θα δικαιωθώ στο τέλος πανηγυρικά και θα το μάθετε» ήταν η απάντηση το
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΓιώργος Τσαλίκης: «Βάζω ταφόπλακα στο θέμα με τον ΣΚΑΪ, θα συνεχιστεί στα δικαστήρια» (video)
"Φυσικά και θα δικαιωθώ στο τέλος πανηγυρικά και θα το μάθετε", λέει ο τραγουδιστής
Διαβάστε το στο patrasevents.gr