Δανάη Παππά: Τα τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της

09:57 - 15/12/2019

Η Δανάη Παππά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Tv Έθνος» και μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά στον σύντροφο της, Λάμπρο Λάζαρη. Στην περσινή...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Παππά: Τα τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της

Η Δανάη Παππά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Tv Έθνος» και μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον σύντροφο της...

Διαβάστε το στο Zougla

Δανάη Παππά: Μιλάει πρώτη φορά για τον σύντροφό της

ΕΛΛAΔΑ  Η πρωταγωνίστρια της σειράς «8 λέξεις» μίλησε στο ΤV Έθνος για την προσωπική ζωή της και τη διαχείριση της δημοσιότητας. Στην περσινή συνέντευξη είχες αναφέρει πως μια κοπέλα στο Ιnstagram σου είχε γράψει «Μακάρι ο επόμενος σύντροφος σου να σου βγάλει το παιδί που κρύβεις μέσα σου». Το κατάφερε ο νυν σύντροφος σου; “Ναι, μου το έβγαλε. Αυτή η παιδικότητα ήρθε με το κατοικίδιο μας. Έχουμε έναν σκύλο. Τον πήραμε μαζί, τον «Σπίθα». Είμαστε και οι δύο σε αυτήν τη φάση, νιώθουμε παιδιά παίζοντας με τον σκύλο μας».   Τι ήταν αυτό που σε γοήτευσε στον σύντροφο σου; «Το ότι με έκανε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει να με κάνει να νιώθω τον εαυτό μου. Νιώθω δυνατή, είμαι καλύτερα με μένα. Πρι

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»