Μάσκες σε κλειστούς χώρους και για τους εμβολιασμένους - Προς νέα οδηγία

18:56 - 27/07/2021

Θέμα χρόνου στις ΗΠΑ η νέα οδηγία για τις μάσκες από τα CDC - Η μετάλλαξη «Δέλτα» ανατρέπει τα δεδομένα.Νέα δεδομένα για τη χρήση της μάσκας ως μέτρο πρόληψης του κορονοϊού, αναμένεται να προκύψουν για τις ΗΠΑ, καθώς τα κρούσματα της νόσου αυξάνονται συνεχώς στη χώρα. Συγκεκριμένα, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) είναι πιθανό να εοσηγηθούν αλλαγές στη χρήση μάσκας, ακόμα και για όσους έχουν εμβολιαστεί. Ο διευθυντής των CDC, Rochelle Walensky, αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα μέτρα το απόγευμα της Τρίτης (27/7). Οι νέες κατευθυντήριες γραμμές αναμένεται να αφορούν σε περιοχές της χώρας όπου η μετάδοση του ιού είναι ιδιαίτερα υψηλή, ανέφεραν οι New York Times. Αναμένεται επίσης, τα

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίσημο! Τα CDC συνιστούν μάσκα ξανά στους εμβολιασμένους - Οι νέες οδηγίες

Οι πλήρως εμβολιασμένοι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει και πάλι να φορούν μάσκα προστασίας σε κλειστούς χώρους, σε περιοχές υψηλού κινδύνου, ανακοίνωσαν σήμερα τα Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών (CDC). «Στις ζώνες όπου παρατηρείται υψηλή μεταδοτικότητα (σ.σ. της Covid-19) τα CDC συνιστούν στους πλήρως εμβολιασμένους ανθρώπους να φορούν μάσκα στους κλειστούς δημόσιους χώρους», ανέφερε η Ροσέλ ... Περισσότερα To άρθρο Επίσημο! Τα CDC συνιστούν μάσκα ξανά στους εμβολιασμένους - Οι νέες οδηγίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η Βρετανία ανοίγει τις πύλες για τους πλήρως εμβολιασμένους πολίτες

Ο Μπόρις Τζόνσον αναμένεται την Τετάρτη να δώσει την έγκρισή του ώστε να ανοίξουν και πάλι οι πύλες στη Βρετανία για τους πλήρως εμβολιασμένους τουρίστες από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ, γράφει η έγκυρη εφημερίδα Financial Times. Οι υπουργοί του Τζόνσον τον παρότρυναν να πάρει αυτήν την απόφαση με το επιχείρημα ότι ... Περισσότερα To άρθρο Η Βρετανία ανοίγει τις πύλες για τους πλήρως εμβολιασμένους πολίτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

ΗΠΑ-CDC: Μάσκα σε κλειστούς χώρους λόγω της «Δέλτα» και για τους πλήρως εμβολιασμένους

Οι πλήρως εμβολιασμένοι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει και πάλι να φορούν μάσκα προστασίας σε κλειστούς χώρους, σε περιοχές υψηλού κινδύνου, ανακοίνωσαν σήμερα τα Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών (CDC).

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

“Μάσκα σε κλειστούς χώρους και για τους εμβολιασμένους” συνιστά το CDC

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε απόψε ότι η κυβέρνησή του εξετάζει το ενδεχόμενο να καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των ομοσπονδιακών υπαλλήλων για την Covid-19. «Αυτό είναι υπό εξέταση τώρα», είπε ο Μπάιντεν όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε αν η κυβέρνηση μελετά αυτό το ενδεχόμενο. Η δήλωση αυτή έγινε κατά την επίσκεψη του προέδρου […] The post “Μάσκα σε κλειστούς χώρους και για τους εμβολιασμένους” συνιστά το CDC appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Ξανά μάσκα σε κλειστούς χώρους για εμβολιασμένους στις ΗΠΑ: Λόγω μετάλλαξης Δέλτα

Οι πλήρως εμβολιασμένοι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

ΗΠΑ: Επιστρέφουν οι μάσκες σε κλειστούς χώρους και για τους εμβολιασμένους

Τα μεσάνυχτα, τα CDC θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου - Τι θα ισχύσει για τους πλήρως εμβολιασμένους σε κλειστούς χώρους στις ΗΠΑ.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ξαναφορούν τις μάσκες σε εσωτερικούς χώρους οι εμβολιασμένοι στις ΗΠΑ

Τα μέτρα επέστρεψαν λόγω των αυξημένων κρουσμάτων και της υψηλής μεταδοτικότητας που έχει η μετάλλαξη Δέλτα, η οποία πλέον κυριαρχεί και στις ΗΠΑ The post Ξαναφορούν τις μάσκες σε εσωτερικούς χώρους οι εμβολιασμένοι στις ΗΠΑ appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Η Βρετανία ανοίγει χωρίς καραντίνα για τους εμβολιασμένους τουρίστες από ΕΕ και ΗΠΑ

Χωρίς να χρειάζεται να μπαίνουν σε καραντίνα, θα μπορούν να ταξιδεύουν στη Μεγάλη Βρετανία όσοι είναι εμβολιασμένοι

Διαβάστε το στο mononews.gr

Η Μ. Βρετανία «ανοίγει» χωρίς καραντίνα για τους εμβολιασμένους τουρίστες

Χωρίς να χρειάζεται να μπαίνουν σε καραντίνα, θα μπορούν να ταξιδεύουν στη Μεγάλη Βρετανία, όσοι τουρίστες έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του...

Διαβάστε το στο efsyn.gr

CDC: Σύσταση για μάσκα σε κλειστούς χώρους και από εμβολιασμένους λόγω μετάλλαξης Δέλτα

Οι πλήρως εμβολιασμένοι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει και πάλι να φορούν μάσκα προστασίας σε κλειστούς χώρους, σε περιοχές υψηλού κινδύνου,... The post CDC: Σύσταση για μάσκα σε κλειστούς χώρους και από εμβολιασμένους λόγω μετάλλαξης Δέλτα appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά