Πέτρος Φιλιππίδης: Ραγδαίες εξελίξεις – O ανακριτής διέταξε την προσωρινή κράτησή του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι αντιδράσεις του καλλιτεχνικού κόσμου για την φυλάκισή του

Στην φυλακή οδηγήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στον καλλιτεχνικό χώρο με τις αντιδράσεις να είναι πολλές. Ο Κώστας Αρζόγλου ένιωσε από τη μία θλίψη για την κατάληξη του Πέτρου Φιλιππίδη, από τη άλλη περήφανος που ο κόσμος άρχισε ... Περισσότερα To άρθρο Πέτρος Φιλιππίδης: Οι αντιδράσεις του καλλιτεχνικού κόσμου για την φυλάκισή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πέτρος Φιλιππίδης: Το σκεπτικό της απόφασης εισαγγελέα και ανακριτή για την προφυλάκισή του

Στο σκεπτικό της προφυλάκισης του ηθοποιού, κατά πληροφορίες, διατυπώνεται η κρίση ότι ο ηθοποιός θα μπορούσε να επανέλθει στα επαγγελματικά του και να επαναλάβει τα αδικήματα.

Διαβάστε το στο tovima

Πέτρος Φιλιππίδης: Το σκεπτικό εισαγγελέα και ανακριτή για την προφυλάκισή του

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται πλέον στις φυλακές Τρίπολης καθώς αποφασίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η προφυλάκιση του. […] The post Πέτρος Φιλιππίδης: Το σκεπτικό εισαγγελέα και ανακριτή για την προφυλάκισή του appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Το σκεπτικό εισαγγελέα και ανακριτή για την προφυλάκισή του

Πέτρος Φιλιππίδης: Το σκεπτικό εισαγγελέα και ανακριτή για την προφυλάκισή του 28/07/2021 Ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων κρίθηκε από τις δικαστικές αρχές ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και θιασάρχης Πέτρος Φιλιππίδης με αποτέλεσμα να αποφασιστεί με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η προφυλάκιση του και πλέον να βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης. Στην απόφαση των δικαστικών αρχών, της 15ης τακτικής ανακρίτριας και του αρμόδιου εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων, βάρυνε το γεγονός ότι στον Πέτρο Φιλιππίδη αποδίδεται μια μακρά περίοδο δράσης του, καθώς η πρώτη πράξη για την οποία κατηγορείται έχει χρόνο τέλεσης το 2008 και η τελευταία το 2014. Σε αυτό το χρονικό δ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Το σκεπτικό εισαγγελέα και ανακριτή για την προφυλάκισή του

Ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων κρίθηκε από τις δικαστικές αρχές ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και θιασάρχης Πέτρος Φιλιππίδης με αποτέλεσμα να αποφασιστεί με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η προφυλάκιση του και πλέον να βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης. Στην απόφαση των δικαστικών αρχών, της 15ης τακτικής ανακρίτριας και του αρμόδιου εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων, βάρυνε το γεγονός ότι ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Γιατί αποφάσισαν εισαγγελέας και ανακριτής την προφυλάκισή του!

Ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων κρίθηκε από τη δικαιοσύνη ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος έχει ήδη μεταχθεί και κρατείται προσωρινά στις φυλακές της Τρίπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες στην κρίση της ανακρίτριας και της εισαγγελέως ,οι οποίες ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκισή του , μέτρησε το γεγονός ότι ο ηθοποιός για μεγάλο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα από […] The post Πέτρος Φιλιππίδης: Γιατί αποφάσισαν εισαγγελέας και ανακριτής την προφυλάκισή του! appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Αφρικανική σκόνη: Σε «πορτοκαλί πολιορκία» η χώρα – Πότε υποχωρεί, πού θα βρέξει

Κωνσταντάρας: «Τώρα το θυμήθηκε η Σταματίνα ότι ο Παπανώτας ήταν προσβλητικός;»

Χουάνκαρ: «Θα “πεθάνουμε” στο γήπεδο για τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ΑΕΚ»

Γιώργος Λιάγκας: «Ακούω ότι θα κάνει πρόταση ο Acun στην Μενεγάκη, δεν ντρέπονται αυτοί που τα γράφουν;»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος-Σκληρή απάντηση στον Άγγελο Βουράκη για την απόλυση από τον ΣΚΑΪ: «Υπερασπίζεται τον στάβλο του»

Δημήτρης Πανόπουλος: «Ο Δημήτρης Παπανώτας έχει στηρίξει το MeToo αλλά η δήλωσή του ήταν προβληματική»