Βάνα Μπάρμπα για προφυλάκιση Φιλιππίδη: “Νιώθω μια ανακούφιση γιατί η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό”
10:04 - 28/07/2021
Η Βάνα Μπάρμπα είχε υπερασπιστεί ανοιχτά τον Πέτρο Φιλιππίδη, όσον αφορά στο θέμα με τις σοβαρές
To άρθρο Βάνα Μπάρμπα για προφυλάκιση Φιλιππίδη: “Νιώθω μια ανακούφιση γιατί η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Όταν μιλάει η δικαιοσύνη, όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε»
Η ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με την προφυλάκιση του Φιλιππίδη, λέγοντας πως «έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη ότι θα κάνει την δουλειά της»
Διαβάστε το στο Μπάρμπα για Φιλιππίδη: Νιώθω ανακούφιση - Ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό (Βίντεο)
Τι είπε για τον συνάδελφό της η γνωστή ηθοποιός
Διαβάστε το στο Βάνα Μπάρμπα για Φιλιππίδη: «Τώρα μιλάει η δικαιοσύνη»
«Τώρα που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό» δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα για τις εξελίξεις στην υπόθεση με τον Πέτρο Φιλιππίδη.
Διαβάστε το στο Βάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Όταν μιλάει η Δικαιοσύνη εμείς πρέπει να σιωπούμε»
Η γνωστή ηθοποιός σχολίασε την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και το γεγονός πως τον Μάιο με δηλώσεις της είχε…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΒάνα Μπάρμπα για προφυλάκιση Φιλιππίδη: Νιώθω ανακούφιση, η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό
Για την προφυλάκιση του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη που οδηγείται στις φυλακές της Τρίπολης κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες μίλησε η Βάνα Μπάρμπα το πρωί της Τετάρτης (28/7). Μετά από τα σχόλια που εισέπραξε για παλαιότερες δηλώσεις της η Βάνα Μπάρμπα η οποία είχε υπερασπιστεί τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε στον ΑΝΤ1: «Τώρα που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό». «Δεν μου άρεσε ποτέ να καταδικάζονται οι άνθρωποι είτε από την τηλεόραση είτε από τα ΜΜΕ είτε από προσωπικές μας σχέσεις» είπε. «Όταν, λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει η δικαιο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΒάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Όταν μιλά η δικαιοσύνη, όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε» (Video)
Επισήμανε ότι σε αυτό που αντιτίθεται είναι το «λαϊκό δικαστήριο» των social media.
Διαβάστε το στο topontiki.grΑναδίπλωση Βάνας Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: "Όταν μιλάει η δικαιοσύνη όλοι πρέπει να σιωπούμε" [βίντεο]
"Όταν μιλάει η δικαιοσύνη όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε" λέει τώρα η Βάνα Μπάρμπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη.
Διαβάστε το στο thetoc.grΒάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: Όταν μιλάει η δικαιοσύνη, όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε (video)
Τι δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα
Διαβάστε το στο mononews.gr