Μπόρις Τζόνσον: «Η οικονομία θα ανακάμψει φέτος, αλλά μετ’ εμποδίων»
11:38 - 28/07/2021
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι η οικονομία της χώρας θα εμφανίσει φέτος σταθερή ανάκαμψη παρότι αυτή θα είναι μετ’ εμποδίων, μετά τη μεγάλη αύξηση που ανέφερε η χώρα στον αριθμό των απασχολουμένων, όπως προέκυψε από το μισθολόγιο εταιρειών τον Ιούνιο. «Βλέπουμε να αυξάνονται οι θέσεις εργασίας και νομίζω ότι και για τον υπόλοιπο […]
Διαβάστε Περισσότερα στο mikrometoxos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζόνσον: Η οικονομία θα ανακάμψει φέτος, αλλά «μετ’ εμποδίων»
Για την οικονομία της χώρας του μετά την κρίση που έφερε η πανδημία του κορονοϊού μίλησε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον δηλώνοντας πως «θα εμφανίσει φέτος σταθερή ανάκαμψη παρότι αυτή θα είναι “μετ’ εμποδίων”» . «Βλέπουμε να αυξάνονται οι θέσεις εργασίας και νομίζω ότι και για τον υπόλοιπο χρόνο θα υπάρχουν ακόμη εμπόδια στον δρόμο, αλλά θεωρώ ότι θα έχουμε μια σταθερή οικονομική ανάκαμψη», δήλωσε ο Τζόνσον την Τετάρτη (28/7) στον ραδιοφωνικό σταθμό LBC. Ο βρετανός πρωθυπουργός συνέστησε στους πολίτες να αποφεύγουν να βγάζουν συμπεράσματα από την μείωση των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα την τελευταία εβδομάδα εξηγώντας ότι είναι πολύ νωρίς για να αξιολογηθεί
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤζόνσον: Η οικονομία θα ανακάμψει φέτος, αλλά «μετ’ εμποδίων»
Ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι η οικονομία της χώρας θα εμφανίσει φέτος σταθερή ανάκαμψη παρότι αυτή θα είναι «μετ’ εμποδίων» μετά την μεγάλη αύξηση που ανέφερε η χώρα στον αριθμό των απασχολουμένων όπως προέκυψε από το μισθολόγιο εταιρειών τον Ιούνιο. «Βλέπουμε να αυξάνονται οι θέσεις εργασίας και νομίζω ότι και για τον υπόλοιπο […]
Διαβάστε το στο otavoice.gr