Π.Παυλόπουλος: «Ελευθερία χωρίς Δικαιοσύνη οδηγεί σε ένα είδος "τυραννίας"»
14:11 - 15/12/2019
Στην επικαιρότητα της Περί Ελευθερίας Σκέψης του Επικτήτου αναφέρθηκε ο Προέδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, κηρύσσοντας την έναρξη συνεδρίου στην Πρέβεζα με θέμα «Επίκτητος και Ελευθερία».
Ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε ότι «ανακαλώντας στην μνήμη μας, την σκέψη του Επικτήτου Περί Ελευθερίας, μένουμε πιστοί στις αρχές και στις αξίες της Δημοκρατίας και του Πολιτισμού μας, επέκεινα δε στις αρχές και στις αξίες της Ευρωπαϊκής Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού».
Πρόσθεσε, επίσης, ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος υπεράσπισης του Ανθρώπου είναι η υπεράσπιση της Ελευθερίας του, στο πλαίσιο της σύγχρονης Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας, όπως προκύπτει από τον ίδιο τον Ανθρωποκεντρικό
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παυλόπουλος: Ελευθερία και δικαιοσύνη να συνυπάρχουν και να συλλειτουργούν
Στην επικαιρότητα της Περί Ελευθερίας Σκέψης του Επίκτητου αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κηρύσσοντας την έναρξη συνεδρίου στην Πρέβεζα με θέμα «Επίκτητος και Ελευθερία»
Διαβάστε το στο tovima