Στέφανος Ντούσκος, Χρυσός Ολυμπιονίκης κωπηλασία : «Θεέ μου βοήθησέ με»
10:52 - 30/07/2021
«Στα τελευταία 500 μέτρα έλεγα Θεέ μου βοήθησέ με. Κράτα λίγο ακόμη…» αυτή ήταν η σκέψη του χρυσού μας Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου στα τελευταία μέτρα της διαδρομής του.
Το άρθρο Στέφανος Ντούσκος, Χρυσός Ολυμπιονίκης κωπηλασία : «Θεέ μου βοήθησέ με» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέφανος Ντούσκος: Ποιος είναι ο χρυσός Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας και πώς κατόρθωσε να νικήσει
Ο "Χάμιλτον της κωπηλασίας" -Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Στέφανος Ντούσκος στο μονό σκιφ
Διαβάστε το στο Στέφανος Ντούσκος: Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο που έκανε την Ελλάδα υπερήφανη
Λίγο έλειψε να εγκαταλείψει την κωπηλασία. Τα ξημερώματα της 30ης Ιουλίου 2021 όμως, ο Στέφανος Ντούσκος -στη δεύτερη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες- κατάφερε να μας συγκινήσει, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ. Ο Στέφανος Ντούσκος έγινε ο πρώτος Έλληνας Ολυμπιονίκης στους Αγώνες Τόκιο 2021; περνώντας μάλιστα στο λαιμό του το χρυσό μετάλλιο. Με ... Περισσότερα
To άρθρο Στέφανος Ντούσκος: Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο που έκανε την Ελλάδα υπερήφανη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ντούσκος, Χρυσός Ολυμπιονίκης: «Θεέ μου, βοήθησέ με» – Τι είπαν Σακελλαροπούλου -Δένδιας
ΝΤΟΥΣΚΟΣ -«Στα τελευταία 500 μέτρα έλεγα Θεέ μου βοήθησέ με. Κράτα λίγο ακόμη…» αυτή ήταν η σκέψη του χρυσού μας Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου στα τελευταία μέτρα της διαδρομής του. Την Παρασκευή 30 Ιουλίου, η Ελλάδα κέρδισε το τέταρτο Ολυμπιακό Μετάλλιο στην ιστορία του αθλήματος του απλού σκιφ και το πρώτο χρυσό σε αυτούς τους Ολυμπιακούς […]
Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.grΣτέφανος Ντούσκος: Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο που έκανε την Ελλάδα υπερήφανη
Λίγο έλειψε να εγκαταλείψει την κωπηλασία. Τα ξημερώματα της 30ης Ιουλίου 2021 όμως, ο Στέφανος Ντούσκος -στη δεύτερη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες- κατάφερε να μας συγκινήσει, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ. Ο Στέφανος Ντούσκος έγινε ο πρώτος Έλληνας Ολυμπιονίκης στους Αγώνες Τόκιο 2021; περνώντας μάλιστα στο λαιμό του το χρυσό μετάλλιο. Με …
Διαβάστε το στο agriniopress.gr