Στέφανος Ντούσκος, Χρυσός Ολυμπιονίκης κωπηλασία : «Θεέ μου βοήθησέ με»

10:52 - 30/07/2021

«Στα τελευταία 500 μέτρα έλεγα Θεέ μου βοήθησέ με. Κράτα λίγο ακόμη…» αυτή ήταν η σκέψη του χρυσού μας Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου στα τελευταία μέτρα της διαδρομής του. Το άρθρο Στέφανος Ντούσκος, Χρυσός Ολυμπιονίκης κωπηλασία : «Θεέ μου βοήθησέ με» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Ντούσκος: Ποιος είναι ο χρυσός Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας και πώς κατόρθωσε να νικήσει

Ο "Χάμιλτον της κωπηλασίας" -Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Στέφανος Ντούσκος στο μονό σκιφ

Διαβάστε το στο

Στέφανος Ντούσκος: Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο που έκανε την Ελλάδα υπερήφανη

Λίγο έλειψε να εγκαταλείψει την κωπηλασία. Τα ξημερώματα της 30ης Ιουλίου 2021 όμως, ο Στέφανος Ντούσκος -στη δεύτερη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες- κατάφερε να μας συγκινήσει, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ. Ο Στέφανος Ντούσκος έγινε ο πρώτος Έλληνας Ολυμπιονίκης στους Αγώνες Τόκιο 2021; περνώντας μάλιστα στο λαιμό του το χρυσό μετάλλιο. Με ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανος Ντούσκος: Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο που έκανε την Ελλάδα υπερήφανη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ντούσκος, Χρυσός Ολυμπιονίκης: «Θεέ μου, βοήθησέ με» – Τι είπαν Σακελλαροπούλου -Δένδιας

ΝΤΟΥΣΚΟΣ -«Στα τελευταία 500 μέτρα έλεγα Θεέ μου βοήθησέ με. Κράτα λίγο ακόμη…» αυτή ήταν η σκέψη του χρυσού μας Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου στα τελευταία μέτρα της διαδρομής του. Την Παρασκευή 30 Ιουλίου, η Ελλάδα κέρδισε το τέταρτο Ολυμπιακό Μετάλλιο στην ιστορία του αθλήματος του απλού σκιφ και το πρώτο χρυσό σε αυτούς τους Ολυμπιακούς […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Στέφανος Ντούσκος: Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο που έκανε την Ελλάδα υπερήφανη

Λίγο έλειψε να εγκαταλείψει την κωπηλασία. Τα ξημερώματα της 30ης Ιουλίου 2021 όμως, ο Στέφανος Ντούσκος -στη δεύτερη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες- κατάφερε να μας συγκινήσει, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ. Ο Στέφανος Ντούσκος έγινε ο πρώτος Έλληνας Ολυμπιονίκης στους Αγώνες Τόκιο 2021; περνώντας μάλιστα στο λαιμό του το χρυσό μετάλλιο. Με …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023