Στέφανος Ντούσκος: «Μασούσα παγάκια για να ξεχάσω την πείνα μου» – Ποιος είναι ο Έλληνας «Χάμιλτον της κωπηλασίας» και πώς έφτασε στο χρυσό

11:36 - 30/07/2021

Lamianow.gr Στέφανος Ντούσκος: «Μασούσα παγάκια για να ξεχάσω την πείνα μου» – Ποιος είναι ο Έλληνας «Χάμιλτον της κωπηλασίας» και πώς έφτασε στο χρυσό Στη δεύτερη του παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες, συμμετείχε σε δεύτερο τελικό (από την τετράκωπο το 2016 στο μονό σκιφ το 2021) και φρόντισε να πετύχει αυτό που δεν είχε καταφέρει ποτέ κανείς άλλος κωπηλάτης στο παρελθόν: Να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και να χαρίσει στη χώρα μας το πρώτο της χρυσό στην ιστορία […] Στέφανος Ντούσκος: «Μασούσα παγάκια για να ξεχάσω την πείνα μου» – Ποιος είναι ο Έλληνας «Χάμιλτον της κωπηλασίας» και πώς έφτασε στο χρυσό Lamianow.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όταν ο Στέφανος Ντούσκος έτρωγε παγάκια για να μην παχύνει! Ποιος τον αποκάλεσε Χάμιλτον της Κωπηλασίας!

Θυσίες, σκληρή προπόνηση και προσήλωση ήταν ανάμεσα σ’ αυτά που οδήγησαν τον Στέφανο Ντούσκο ανάμεσα στους κορυφαίους. Μάλιστα το ότι έφτασε σε σημείο να τρώει… παγάκια για να ξεγελάσει την πείνα του φανερώνουν ότι πρόκειται για ένα αθλητή που είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να πετύχει το στόχο του. Με ύψος 1.87 κι […] The post Όταν ο Στέφανος Ντούσκος έτρωγε παγάκια για να μην παχύνει! Ποιος τον αποκάλεσε Χάμιλτον της Κωπηλασίας! appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

Συνδέεται όλη η Ελλάδα! Δεκάδες Δήμοι θα μεταδώσουν σε live streaming – Πώς θα δούμε τη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη

Τάραξε τους Λαμιώτες στα τηλέφωνα… Λογιστής “μαϊμού” έψαχνε θύματα με δόλωμα το market pass

Σε σοκ η Λαμία μετά τον θάνατο του 39χρονου στο πατρικό του – τον βρήκε νεκρό η μητέρα του, “… δεν είχε ψυχολογικά”!

Λαμία: Στις 27 του μήνα η καταβολή αποδοχών στις νέες σχολικές καθαρίστριες

Στερεά Ελλάδα: Eργατικό ατύχημα – Απορριμματοφόρο συνέθλιψε το πόδι εργαζομένου

Λαμία: 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής