Χεζόνια για Καλαϊτζάκη: «Χαρούμενος για τον αδερφό μου»

16:42 - 30/07/2021

Χεζόνια για Καλαϊτζάκη: «Χαρούμενος για τον αδερφό μου» 30/07/2021 Ο Μάριο Χεζόνια, με ανάρτησή του στα social media, αποθέωσε τον Γιώργο Καλαϊτζάκη για την επιλογή του στο draft του ΝΒΑ από τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο νο. 60 του draft του ΝΒΑ, με τους Μιλγουόκι Μπακς να τον εμπιστεύονται και να τον επιλέγουν στο τελευταίο πικ και τον Μάριο Χεζόνια να τον αποθεώνει. «Μπράβο Κάλα!! Χαρούμενος για τον αδερφό μου, το αξίζεις με την σκληρή δουλειά σου!» έγραψε ο Κροάτης σούπερ σταρ, που πρόσφατα αποχώρησε από το «τριφύλλι. Δείτε το: https://twitter.com/mariohezonja/status/1421064905558532099

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναθηναϊκός για Καλαϊτζάκη: «Είμαστε περήφανοι για τα κατορθώματά σου!» (pic)

☘☘???????????????? Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε το δικό της ξεχωριστό μήνυμα στον Γιώργο Καλαϊτζάκη για την επιλογή του στο draft του ΝΒΑ. Continue reading Παναθηναϊκός για Καλαϊτζάκη: «Είμαστε περήφανοι για τα κατορθώματά σου!» (pic) at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Παναθηναϊκός για Καλαϊτζάκη: «Είμαστε υπερήφανοι για το κατόρθωμά σου» (pic)

Το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την επιλογή του Γιώργου Καλαϊτζάκη από τους Μιλγουόκι Μπακς στο Νο60 του draft του NBA,

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)