Σφοδρή επίθεση Π.Πολάκη σε Κ.Μητσοτάκη & μήνυση σε ΝΔ: «Μητσοτάκη θα λογοδοτήσεις ποινικά για την offshore»
20:08 - 30/07/2021
Ποινικές διώξεις προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για ψευδή πόθεν έσχες προανήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση προς τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη, για γαλλική εταιρία την οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν έχουν δηλώσεις στο πόθεν έσχες τους.
Συγκεκριμένα μετά από ανακοίνωση της ΝΔ όπου κατηγορεί τον Πάυλο Πολάκη για... «ψευδές πόθεν έσχες» αυτός απασφάλισε και μέσω facebook προανήγγειλε ποινικές διώξεις προς τον πρωθυπουργό.
Ο Παύλος Πολάκης έγραψε αναλυτικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:
«Σας έδωσα το περιθώριο να ζητήσετε συγγνώμη δεν το κάνατε ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ!!
ΠΡΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ-
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σφοδρή επίθεση Π.Πολάκη σε Κ.Μητσοτάκη & μήνυση σε ΝΔ: «Μητσοτάκη θα λογοδοτήσεις ποινικά για την offshore»
Ποινικές διώξεις προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για ψευδή πόθεν έσχες προανήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα ο Παύλος [...]
The post Σφοδρή επίθεση Π.Πολάκη σε Κ.Μητσοτάκη & μήνυση σε ΝΔ: «Μητσοτάκη θα λογοδοτήσεις ποινικά για την offshore» appeared first on Triklopodia.
Διαβάστε το στο