Συγκινεί ο Ιακωβίδης στο αντίο του από την άρση βαρών: Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση
09:56 - 31/07/2021
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης πήγε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μια διοργάνωση που έμελλε να είναι και η τελευταία της καριέρας του. Ο Ελληνας αρσιβαρίστας αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του, αλλά το έκανε με πόνο ψυχής, αποκαλύπτοντας στην κάμερα της ΕΡΤ πως για να φτάσει σε αυτή την απόφαση έχει έρθει στα όριά του και κυρίως στο οικονομικό. Με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε πρώτα στην παρουσία του στο β’ γκρουπ, λέγοντας: «Συγνώμη για το τρέμουλο στη φωνή. Είναι οι τελευταίες μου στιγμές στην εθνική ομάδα. Η επίδοση δεν αντικατοπτρίζει το 100% των δυνατοτήτων μου. Αντιμετώπισα κάποια προβλήματα τραυματισμού. Πέρασα ένα μήνα βαριά με προπόνηση. Δεν έχω
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θοδωρής Ιακωβίδης: Συγκίνησε με το αντίο του ο αρσιβαρίστας – “Δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση”
Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του ο Έλληνας αρσιβαρίστας, Θοδωρής Ιακωβίδης, μετά τον τελευταίο του αγώνα στους Ολυμπιακούς του Τόκιο και την ανακοίνωση της αποχώρησή του από την ενεργό δράση.
Το άρθρο Θοδωρής Ιακωβίδης: Συγκίνησε με το αντίο του ο αρσιβαρίστας – “Δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση” εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣυγκλονίζει ο Θ.Ιακωβίδης για την εγκατάλειψη από την κυβέρνηση: «Δεν αντέχω άλλο έχω κουραστεί, φεύγω» (βίντεο)
Ο Έλληνας πρωταθλητής της άρσης βαρών Θοδωρής Ιακωβίδης «σήκωσε» 338 κιλά στο σύνολο (156 κιλά στο αρασέ – 182 κιλά στο ζετέ) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και δεν κατάφερέ να προκριθεί στον τελικό.
Μετά το τέλος του αγώνα όμως δάκρυα στα μάτια μετά την προσπάθειά του, μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε, λόγω της εγκατάλειψης από το κράτος, ανακοινώνοντας ότι αυτός ήταν ο τελευταίος του αγώνας με το εθνόσημο.
Μάλιστα αποκάλυψε πως ντρεπόταν να πάει στον φυσικοθεραπευτή γιατί δεν είχε να τον πληρώσει!
Τα λόγια του Ιακωβίδη, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την ένταση και τη συγκίνησή του, είναι συγκλονιστικά:
«Αυτή τη στιγμή κλαίω όχι από στεναχώρια που δεν πήγα καλά, κλα
Διαβάστε το στο pronews.grΙακωβίδης: «Ήταν ο τελευταίος μου αγώνας, δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση»
Την προσπάθεια του στους Ολυμπιακούς Αγώνες Άρσης Βαρών ολοκλήρωσε ο Θόδωρος Ιακωβίδης ο οποίος ξεσπώντας σε λυγμούς ανακοίνωσε την απόσυρση του. Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά την προσπάθεια του μίλησε για…
Διαβάστε το στο politik.grΙακωβίδης: «Ήταν ο τελευταίος μου αγώνας, δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση» (vid)
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης στάθηκε στα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε, ενώ ανακοίνωσε ότι πως αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας του με την Εθνική Ελλάδος.
Διαβάστε το στο fosonline.grΣυγκινεί ο Ιακωβίδης στο αντίο του από την άρση βαρών: Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση
Με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε την απόσυρσή του Ο Θοδωρής Ιακωβίδης πήγε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μια διοργάνωση που έμελλε να είναι και η τελευταία της καριέρας του. Ο Έλληνας αρσιβαρίστας αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του, αλλά το έκανε με πόνο ψυχής, αποκαλύπτοντας στην κάμερα της ΕΡΤ πως ...
Διαβάστε το στο agrinionews.gr