ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΚΙΟ – Τεντόγλου: «Πιστεύω το έχω το μετάλλιο αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο» (video)

14:20 - 31/07/2021

Ο άλτης με την κορυφαία επίδοση στον κόσμο, Μιλτιάδης Τεντόγλου, έκανε σήμερα ένα άλμα στον προκριματικό του μήκους και προκρίθηκε με άνεση στον τελικό όπου στοχεύει να μας εντυπωσιάσει. Ο πρωταθλητής του μήκους χρειάστηκε μόνο μία προσπάθεια, με άλμα που μετρήθηκε στα 8.22μ (όριο για τελικό 8.15μ) και πέρασε με αρκετή άνεση στον τελικό. Το […] The post ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΚΙΟ – Τεντόγλου: «Πιστεύω το έχω το μετάλλιο αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο» (video) appeared first on SPORTSFEED.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportsfeed.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Τεντόγλου: «Πιστεύω ότι έχω το μετάλλιο αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο» (βίντεο)

Ο Μίλτος Τεντόγλου προκρίθηκε με άνεση στον τελικό του μήκους των Ολυμπιακών Αγώνων και ετοιμάζεται να δώσει ένα δεύτερο μετάλλιο στην Ελλάδα

Διαβάστε το στο

Ολυμπιακοί Αγώνες – Τεντόγλου: Πιστεύω ότι έχω το μετάλλιο αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τεντόγλου: Ο Έλληνας αθλητής θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στον τελικό του μήκους των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportsfeed.gr

Θετικός στον κορονοϊό και ο Ρούμπλεφ

«Καλές γιορτές» με δυνατό προπονητικό καμπ από σήμερα στο Λουτράκι

Πέφτει από το Νο1 ο Τζόκοβιτς αν δεν αγωνιστεί στο αυστραλιανό όπεν

«Ζεσταίνεται» η Ευρώπη στον κλειστό

Ηλεκτρονικός υπολογιστής θα βγάζει τη βαθμολογία στην ενόργανη

AΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2021: Κολύμβηση