ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΚΙΟ – Τεντόγλου: «Πιστεύω το έχω το μετάλλιο αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο» (video)
14:20 - 31/07/2021
Ο άλτης με την κορυφαία επίδοση στον κόσμο, Μιλτιάδης Τεντόγλου, έκανε σήμερα ένα άλμα στον προκριματικό του μήκους και προκρίθηκε με άνεση στον τελικό όπου στοχεύει να μας εντυπωσιάσει. Ο πρωταθλητής του μήκους χρειάστηκε μόνο μία προσπάθεια, με άλμα που μετρήθηκε στα 8.22μ (όριο για τελικό 8.15μ) και πέρασε με αρκετή άνεση στον τελικό. Το […]
The post ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΚΙΟ – Τεντόγλου: «Πιστεύω το έχω το μετάλλιο αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο» (video) appeared first on SPORTSFEED.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportsfeed.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ολυμπιακοί Αγώνες, Τεντόγλου: «Πιστεύω ότι έχω το μετάλλιο αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο» (βίντεο)
Ο Μίλτος Τεντόγλου προκρίθηκε με άνεση στον τελικό του μήκους των Ολυμπιακών Αγώνων και ετοιμάζεται να δώσει ένα δεύτερο μετάλλιο στην Ελλάδα
Διαβάστε το στο Ολυμπιακοί Αγώνες – Τεντόγλου: Πιστεύω ότι έχω το μετάλλιο αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο
Ολυμπιακοί Αγώνες - Τεντόγλου: Ο Έλληνας αθλητής θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στον τελικό του μήκους των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.
Διαβάστε το στο pagenews.gr