Πύρρος Δήμας για Ιακωβίδη: Με συγχωρείς Θοδωρή, αναλαμβάνω τις ευθύνες μου
18:58 - 31/07/2021
Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Πύρρος Δήμας απολογείται στον Θοδωρή Ιακωβίδη για τη δύσκολα κατάσταση που επικρατεί στην άρση βαρών. Ο Έλληνας αθλητής συγκίνησε με όσα είπε μετά την προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, αναφερόμενος στις τραγικές οικονομικές συνθήκες που επικρατούν. Δηλώσεις που σχολίασε ο Δήμας μέσω του Instagram, όπου ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν, ζητώντας συγγνώμη από τον Ιακωβίδη. «Είμαι μέρος του ελληνικού αθλητισμού και αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν για τα δάκρυα του Θοδωρή Ιακωβίδη στο Τόκυο. Μπορώ να σας αναλύσω την κατάσταση στην ΕΟΑΒ από το 2004 και μετά για να βγάλετε οι ίδιοι τα συμπεράσ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέα παρέμβαση Πύρρου Δήμα για Ιακωβίδη: Επιστρέφω για να αναλάβω τις εθνικές ομάδες (BINTEO)
Ο ίδιος, χαρακτήρισε ντροπή τα όσα έγιναν με τον αθλητή, συμπληρώνοντας ότι πρέπει να ανοίξει μια συζήτηση ώστε να μην γίνουν ξανά τα ίδια λάθη. «Ο Ιακωβίδης θα μείνει στο άθλημα και θα συνεχίσει την προσπάθειά του και με πολλούς υποστηρικτές απ’ ότι βλέπω. Ήδη κι εγώ είχα επικοινωνία, -δεν θέλω να πω ονόματα εταιριών […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠύρρος Δήμας για Ιακωβίδη: «Μεγάλες οι ευθύνες μου, με συγχωρείς Θοδωρή»
«Συγγνώμη» ζητά από τον Θοδωρή Ιακωβίδη, που με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τον επαγγελματικό αθλητισμό, ο Πύρρος Δήμας, κορυφαίος Έλληνας αρσιβαρίστας και πρώην πρόεδρος και νυν γραμματέας της ομοσπονδίας άρσης βαρών.
Διαβάστε το στο topontiki.grΠύρρος Δήμας: «Ντροπή» για την κατάσταση του Ιακωβίδη - Επιστρέφω για να αναλάβω τις εθνικές ομάδες
Μήνυμα στήριξης προς τον αρσιβαρίστα Θοδωρή Ιακωβίδη έστειλε ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, λέγοντας πως θα παραμείνει στο άθλημα. Παράλληλα, χαρακτήρισε ντροπή τα όσα έγιναν με τον αθλητή και πρόσθεσε πρέπει να…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΠύρρος Δήμας: «Ντροπή» για την κατάσταση του Ιακωβίδη – Επιστρέφω για να αναλάβω τις εθνικές ομάδες
Μήνυμα στήριξης προς τον αρσιβαρίστα Θοδωρή Ιακωβίδη έστειλε ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, λέγοντας πως θα παραμείνει στο άθλημα. Παράλληλα, χαρακτήρισε ντροπή τα όσα έγιναν...
The post Πύρρος Δήμας: «Ντροπή» για την κατάσταση του Ιακωβίδη – Επιστρέφω για να αναλάβω τις εθνικές ομάδες appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr