Θοδωρής Ιακωβίδης: Νέα κατάθεση ψυχής στον αέρα του Open – Συγκλονισμένη η Φαίη Μαυραγάνη
08:30 - 01/08/2021
Στον αέρα της εκπομπής «Τώρα ότι συμβαίνει» βγήκε από το Τόκιο μέσω skype ο Θοδωρής Ιακωβίδης. Ο Έλληνας αρσιβαρίστας που […]
The post Θοδωρής Ιακωβίδης: Νέα κατάθεση ψυχής στον αέρα του Open – Συγκλονισμένη η Φαίη Μαυραγάνη appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θοδωρής Ιακωβίδης: Νέα κατάθεση ψυχής, «υπήρξαν στιγμές που δεν είχα λεφτά για βενζίνη και πήγαινα με τα πόδια»
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης έστελνε ένα νέο μήνυμα προς την ομοσπονδία και τους συναθλητές του, ζητώντας από τον κρατικό μηχανισμό να βοηθήσει όλους τους αθλητές. Απηυδισμένος ο 30χρονος αρσιβαρίστας του Παναθηναϊκού, Θοδωρής Ιακωβίδης, ανακοίνωσε χθες (31/7) – μετά το τέλος του αγώνα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο – ότι σταματάει τον αθλητισμό αφού δεν μπορεί ... Περισσότερα
To άρθρο Θοδωρής Ιακωβίδης: Νέα κατάθεση ψυχής, «υπήρξαν στιγμές που δεν είχα λεφτά για βενζίνη και πήγαινα με τα πόδια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Θοδωρής Ιακωβίδης: Η νέα κατάθεση ψυχής του ραγίζει καρδιές – Συγκλονισμένη η Φαίη Μαυραγάνη
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης βγήκε το πρωί της Κυριακής μέσω Skype στον αέρα της εκπομπής «Τώρα ότι
To άρθρο Θοδωρής Ιακωβίδης: Η νέα κατάθεση ψυχής του ραγίζει καρδιές – Συγκλονισμένη η Φαίη Μαυραγάνη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΘοδωρής Ιακωβίδης: Νέα κατάθεση ψυχής - Συγκλονισμένη η Φαίη Μαυραγάνη
«Τίποτα δεν ήταν ρόδινο στην καριέρα μου. Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα βενζίνη και πήγαινα με τα πόδια. Υπήρξαν πολλές τέτοιες μαύρες στιγμές», λέει ο Θοδωρής Ιακωβίδης.
Στον αέρα της εκπομπής «Τώρα ότι συμβαίνει» βγήκε από το Τόκιο μέσω skype ο Θοδωρής Ιακωβίδης. Ο Έλληνας αρσιβαρίστας που συγκλόνισε τις προηγούμενες ημέρες με το κλάμα του και την κατάθεση ψυχής που έκανε για τις δύσκολες οικονομικά στιγμές, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Open και τα λόγια του ράγισαν καρδιές.
«Το πρόβλημα δεν είναι να “μπαλώσουμε” τον Θοδωρή, υπάρχουν στην Ελλάδα άλλοι τόσοι Θοδωρήδες. Υπάρχουν άλλοι τόσοι αθλητές που παλεύουν κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Βλέπω συναθλητές μου που έχουν τα πάντα από τις χώρες τ
Διαβάστε το στο pronews.grBINTEO - Θοδωρής Ιακωβίδης: Νέα κατάθεση ψυχής από τον πρωταθλητή της άρσης βαρών
BINTEO - Θοδωρής Ιακωβίδης: Νέα κατάθεση ψυχής από τον πρωταθλητή της άρσης βαρών
01/08/2021
Στην εκπομπή «Τώρα ότι συμβαίνει» μίλησε από το Τόκιο, μέσω skype, ο Θοδωρής Ιακωβίδης. Ο Έλληνας αρσιβαρίστας που συγκλόνισε τις προηγούμενες ημέρες με το κλάμα του και την κατάθεση ψυχής που έκανε για τις δύσκολες οικονομικά στιγμές, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Open και τα λόγια του ράγισαν καρδιές.
«Το πρόβλημα δεν είναι να “μπαλώσουμε” τον Θοδωρή, υπάρχουν στην Ελλάδα άλλοι τόσοι Θοδωρήδες. Υπάρχουν άλλοι τόσοι αθλητές που παλεύουν κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Βλέπω συναθλητές μου που έχουν τα πάντα από τις χώρες τους κι εγώ δεν μπορώ να το έχω για να είμαι
Διαβάστε το στο filathlos.gr