Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Στο πλευρό του Ιακωβίδη ο Πύρρος Δήμας – «Με συγχωρείς Θοδωρή»

14:12 - 01/08/2021

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Στο πλευρό του Ιακωβίδη ο Πύρρος Δήμας – «Με συγχωρείς Θοδωρή» Θέση στο ζήτημα που προέκυψε μετά τις δηλώσεις του Θοδωρή Ιακωβίδη, μόλις τελείωσε την προσπάθεια του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, πήρε ο Πύρρος Δήμας. Ο κορυφαίος Ελληνας αρσιβαρίστας κι ένας από τους σπουδαιότερους Ελληνες Ολυμπιονίκες, διετέλεσε πρόεδρος της ομοσπονδίας άρσης βαρών, ενώ […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΔΟΕ στο πλευρό της Λευκορωσίδας Τσιμανούσκαγια

Η ΔΟΕ ενημέρωσε ότι ήρθε σε επαφή με την 24χρονη Λευκορωσίδα, Κρουτσίνα Τσιμανούσκαγια, η οποία οδηγήθηκε βίαια και κόντρα στη θέλησή στο αεροδρόμιο του Τόκιο από μέλη της αποστολής για να επιστρέψει στο Μινσκ, έπειτα από κριτική που άσκησε στους προπονητές της Ολυμπιακής ομάδας της πατρίδας της.

Διαβάστε το στο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Νευρίασε ο Πύρρος Δήμας – Έριξε μπουνιά στον τοίχο

Τον έντονο εκνευρισμό του Πύρρου Δήμα προκάλεσε η ακύρωση προσπάθειας της αθλήτριας του με τον Έλληνα προπονητή να ρίχνει μπουνιά σε τοίχο. Η Αμερικανίδα αθλήτρια του Πύρρου Δήμα, Μάρθα Αν Ρότζερς είδε την προσπάθειά της στην Άρση Βαρών και συγκεκριμένα στα 112 κιλά να ακυρώνεται τελικά παρά το γεγονός πως σήκωσε τα κιλά. Αυτό προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του προπονητή της με τον άλλοτε Έλληνα Ολυμπιονίκη να ξεσπάει από τα νεύρα του με μπουνιά σε τοίχο. Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή