Α.Γεωργιάδης για κορωνοϊό: «Αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο»
15:42 - 01/08/2021
Στη νόσησή του από κορωνοϊό αναφέρθηκε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Όσοι αμφισβητούν την ανάγκη του μαζικού μας εμβολιασμού, ας δουν προσεκτικά αυτό τον πίνακα. Εγώ για μένα και το πως το πέρασα μέχρι σήμερα, δεν έχω παρά να σας πω ότι αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο. Ήταν ζόρικο και με το εμβόλιο. Ο χειμώνας έρχεται τρέξτε!»
Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
Όσοι αμφισβητούν την ανάγκη του μαζικού μας εμβολιασμού, ας δουν προσεκτικά αυτό τον πίνακα. Εγώ για μένα και το πως το πέρασα μέχρι σήμερα, δεν έχω παρά να σας πω ότι αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο. Ήταν ζόρικο και μ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεωργιάδης: Αν δεν είχα εμβολιαστεί, δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο - Tρέξτε για το εμβόλιο
Δείτε τι έγραψε στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης
Διαβάστε το στο Γεωργιάδης: «Αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο» (pics)
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στη νόσησή του από κορονοϊό και τόνισε τη σημασία του εμβολιασμού.
Διαβάστε το στο Άδωνις Γεωργιάδης: Αν δεν είχα εμβολιαστεί, δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο
Άδωνις Γεωργιάδης: Με ανάρτησή του στα social media ο υπουργός Ανάπτυξης μίλησε για την τεράστια σημασία του εμβολιασμούΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓεωργιάδης: Αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο – Ήταν ζόρικο και με το εμβόλιο
«Όσοι αμφισβητούν την ανάγκη του μαζικού μας εμβολιασμού, ας δουν προσεκτικά αυτό τον πίνακα. Εγώ για μένα και το πως το πέρασα μέχρι σήμερα, δεν έχω παρά να σας πω ότι αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο. Ήταν ζόρικο και με το εμβόλιο. Ο χειμώνας έρχεται τρέξτε!» Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓεωργιάδης: Αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο
«Δεν έχω παρά να σας πω ότι αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο. Ήταν ζόρικο και με το εμβόλιο» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, απευθύνοντας στους πολίτες έκκληση να εμβολιαστούν. «Όσοι αμφισβητούν την ανάγκη του μαζικού μας εμβολιασμού, ας...
The post Γεωργιάδης: Αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΓεωργιάδης: Αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο
Γεωργιάδης: Αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο
Sun, 01/08/2021 - 16:35
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΑδωνης Γεωργιάδης: Αν δεν είχα εμβολιαστεί, δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο
«Όσοι αμφισβητούν την ανάγκη του μαζικού μας εμβολιασμού, ας δουν προσεκτικά αυτό τον πίνακα. Εγώ για μένα και το πως το πέρασα μέχρι σήμερα, δεν έχω παρά να σας πω ότι αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο. Ήταν ζόρικο και με το εμβόλιο. Ο χειμώνας έρχεται τρέξτε!» Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του […]
Διαβάστε το στο mononews.grΓεωργιάδης: Αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο
«Δεν έχω παρά να σας πω ότι αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο. Ήταν ζόρικο και με το εμβόλιο» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΓεωργιάδης: Αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο
«Δεν έχω παρά να σας πω ότι αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο. Ήταν ζόρικο και με το εμβόλιο» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, απευθύνοντας στους πολίτες έκκληση να εμβολιαστούν. «Όσοι αμφισβητούν την ανάγκη του μαζικού μας εμβολιασμού, ας δουν προσεκτικά αυτό τον πίνακα. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΆδ. Γεωργιάδης: Αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο
«Όσοι αμφισβητούν την ανάγκη του μαζικού μας εμβολιασμού, ας δουν προσεκτικά αυτό τον πίνακα. Εγώ για μένα και το πως το πέρασα μέχρι σήμερα, δεν έχω παρά να σας πω ότι αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο. [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΆδ. Γεωργιάδης: Αν δεν είχα εμβολιαστεί θα πήγαινα στο νοσοκομείο
Για την ανάγκη εμβολιασμού των πολιτών μίλησε με ανάρτηση του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφερόμενος στην δική του εμπειρία με τον Covid-19 Συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε: «Όσοι αμφισβητούν…
Διαβάστε το στο politik.grΓεωργιάδης: Αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο
«Δεν έχω παρά να σας πω ότι αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο. Ήταν ζόρικο και με το εμβόλιο» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, απευθύνοντας στους πολίτες έκκληση να εμβολιαστούν. «Όσοι αμφισβητούν την ανάγκη του μαζικού μας εμβολιασμού, ας δουν προσεκτικά αυτό τον πίνακα. ...
Διαβάστε το στο agrinionews.grΓεωργιάδης: "Αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο"
«Όσοι αμφισβητούν την ανάγκη του μαζικού μας εμβολιασμού, ας δουν προσεκτικά αυτό τον πίνακα. Εγώ για μένα και το πως το πέρασα μέχρι σήμερα, δεν έχω παρά να σας πω ότι αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο. Ήταν ζόρικο και με το εμβόλιο. Ο χειμώνας έρχεται τρέξτε!»
Διαβάστε το στο eleftheriaonline.grΆδωνις Γεωργιάδης: Αν δεν είχα εμβολιαστεί δεν θα γλίτωνα το νοσοκομείο
«Ήταν ζόρικο και με το εμβόλιο», δηλώνει στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων
Διαβάστε το στο patrasevents.gr