Λευτέρης Πετρούνιας: Έτοιμος για το μεγάλο τελικό – Το μήνυμα του στο Instagram

16:34 - 01/08/2021

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αγωνίζεται αύριο το πρωί στον τελικό των κρίκων με σκοπό το χρυσό μετάλλιο. Σήμερα, ο Έλληνας αθλητής […] The post Λευτέρης Πετρούνιας: Έτοιμος για το μεγάλο τελικό – Το μήνυμα του στο Instagram appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λευτέρης Πετρούνιας: Έτοιμος για το μεγάλο τελικό – Το μήνυμά του στο Instagram

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αγωνίζεται αύριο το πρωί στον τελικό των κρίκων με σκοπό το χρυσό μετάλλιο. Σήμερα, ο Έλληνας αθλητής και Ολυμπιονίκης ανέβασε μερικές φωτογραφίες στο Instagram και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο ενόψει του αυριανού τελικού. «Ένα μεγάλο ταξίδι λοιπόν φτάνει στο τέλος του αύριο το πρωί.... The post Λευτέρης Πετρούνιας: Έτοιμος για το μεγάλο τελικό – Το μήνυμά του στο Instagram appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Λευτέρης Πετρούνιας: Έτοιμος για το μεγάλο τελικό – Το μήνυμά του στο Instagram (ΕΙΚΟΝΑ)

«Ένα μεγάλο ταξίδι λοιπόν φτάνει στο τέλος του αύριο το πρωί. Είμαι ευλογημένος που έχω φτάσει ως εδώ με όλες τις δυσκολίες που είχα στο δρόμο μου, όμως αυτή είναι η ομορφιά του Πρωταθλητισμού. Γεμάτος ψυχικά γιατί έχω την καλύτερη ομάδα γύρω μου, αύριο θα προσπαθήσω να κάνω για ακόμη μια φορά ότι ονειρευόμουν. Να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο