Δουβαλίδης: «Θα σταματούσα στο Τόκιο αλλά…»

10:50 - 04/08/2021

Οι Ολυμπιακοί αγώνες του Παρισιού είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος για τον Κώστα Δουβαλίδη Ο αθλητής από την Δράμα είχε πει ότι θα σταματούσε μετά το Τόκιο ωστόσο μιλώντας στην ΕΟΕ σημείωσε ότι θα συνεχίσει με στόχο τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Σε ερώτηση για τις σκέψεις που έκανε για αποχώρηση σημείωσε πώς «μπήκε η […] The post Δουβαλίδης: «Θα σταματούσα στο Τόκιο αλλά…» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δουβαλίδης: «Θα σταματούσα στο Τόκιο, αλλά...»

Δουβαλίδης: «Θα σταματούσα στο Τόκιο, αλλά...» 04/08/2021 Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος για τον Κώστα Δουβαλίδη, ο οποίος δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον χρόνο που έκανε στον χθεσινό προκριματικό των 110μ. εμποδίων. Ο αθλητής από τη Δράμα είχε πει ότι θα σταματούσε μετά το Τόκιο. Ωστόσο, μιλώντας στην ΕΟΕ, σημείωσε ότι θα συνεχίσει. Σε ερώτηση για τις σκέψεις που έκανε για αποχώρηση σημείωσε πώς «μπήκε η σκέψη στο μυαλό μου. Αρχικά, αν όλα πήγαιναν καλά, θα σταματούσα μετά από εδώ την εθνική μου καριέρα. Βέβαια, επειδή η τελευταία χρονιά πήγε στραβά όσον αφορά τους τραυματισμούς και το γεγονός πως πέρασα τον κορονοϊό,

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)