Ο ρέφερι του επαναληπτικού ΠΑΟΚ-Μποέμιαν
11:52 - 04/08/2021
Ο ρέφερι του επαναληπτικού ΠΑΟΚ-Μποέμιαν
04/08/2021
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε χθες από τη Μποέμιαν με 2-1 και θα κληθεί στη ρεβάνς της Τούμπας (12/8, 20:00) να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa Conference League.
Σε αυτό το παιχνίδι θα είναι διαιτητής ο Γιούλιαν Βάινμπεργκερ από την Αυστρία. Βοηθοί του θα είναι οι Αντρέας Χάιντεραϊχ και Μαξιμίλιαν Κόλμπιχ και τέταρτος ο Αλεξάντερ Χάρκαμ, άπαντες Αυστριακοί.
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΠΑΟΚ: Αυστριακός διαιτητής στον επαναληπτικό με Μποέμιαν
Αυστριακή σφυρίχτρα όρισε η UEFA για τον επαναληπτικό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μποέμιαν στις 12 Αυγούστου στο γήπεδο της Τούμπας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.
Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.gr