Οργή Λέκκα σε live σύνδεση: Είστε απαράδεκτοι, έχασα 45 λεπτά
12:52 - 04/08/2021
Ο Ευθύμιος Λέκκας επιτέθηκε οργισμένος στον αέρα στους παρουσιαστές της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Open.Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Βασίλη Τσεκούρα και την Γεωργία Λαγού στον αέρα του Open. Οι δύο παρουσιαστές συνδέθηκαν με τον ρεπόρτερ του καναλιού στη Βαρυμπόμπη για να συνομιλήσουν για την κατάσταση στα καμένα με τον καθηγητή και πρόεδρο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) κύριο Ευθύμιο Λέκκα. Όμως, πριν προλάβουν να θέσουν την πρώτη ερώτηση στον καθηγητή, εκείνος τους διέκοψε οργισμένος. «Πριν μου κάνετε την ερώτηση, θέλω να σας πω ότι είστε απαράδεκτοι γιατί περιμένουμε εδώ και τρία τέταρτα, έχασα τρία τέταρτα ερευνητικού χρόνου στην περιοχή. Και ήμουν
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οργή Λέκκα στον «αέρα» εκπομπής: «Είστε απαράδεκτοι»
Έντονη δυσαρέσκεια εξέφρασε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, στον «αέρα» της εκπομπής «Ώρα Ελλάδας» στο Open, ενώ περίμενε να…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΈξω φρενών ο Λέκκας: Είστε απαράδεκτοι – έχασα 45 λεπτά να ακούω ανοησίες
Έξω φρενών ο Λέκκας: Εξοργισμένος ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ και καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών Ευθύμιος Λέκκας με τους παρουσιαστές του Open.
Διαβάστε το στο pagenews.gr