Μάοντο Λο: Ανανέωσε με την Άλμπα Βερολίνου μέχρι το 2023
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανανέωσε με την Άλμπα Βερολίνου ο Μάοντο Λο
Τη φανέλα της Άλμπα Βερολίνου μέχρι το 2023 θα φοράει ο Μάοντο Λο. Ο Γερμανός γκαρντ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον γερμανικό σύλλογο και αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο ήταν η επιθυμία του να παραμείνει στη χώρα του.
The post Ανανέωσε με την Άλμπα Βερολίνου ο Μάοντο Λο appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΆλμπα: Ανανέωσε το συμβόλαιο του Λο έως και το 2023
Η Άλμπα Βερολίνου κατάφερε και κράτησε τον Μάοντο Λο - Ανανέωσε το συμβόλαιο του παίκτη έως και το 2023.
Διαβάστε το στο fosonline.grΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ: «Έδεσε» τον Άλισον η Λίβερπουλ μέχρι το 2027!
ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ: «Έδεσε» τον Άλισον η Λίβερπουλ μέχρι το 2027!
04/08/2021
Στην ανανέωση του συμβολαίου του Άλισον προχώρησε η Λίβερπουλ. Έτσι ο 28χρονος τερματοφύλακας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους «κόκκινους» μέχρι το 2027!
Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ φοράει την φανέλα της Λίβερπουλ από το καλοκαίρι του 2018 όταν και αποκτήθηκε με 63 εκατομμύρια ευρώ από την Ρόμα. Μετράει 130 εμφανίσεις με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, έχοντας κρατήσει 59 φορές το «μηδέν», ενώ έχει σκοράρει και ένα τέρμα.
«Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε πολύ χαρούμενοι εδώ. Τα παιδιά μου έχουν εγκατασταθεί εδώ στην Αγγλία, σε μια διαφορετική χώρα, αλλά τους αρέσει ο τρόπος με τον οποίο μεγα
Διαβάστε το στο filathlos.gr