Συγνώμη από τον Πασαλίδη στον Γκιγιέρμε μέσω instagram (ΦΩΤΟ)

22:53 - 15/12/2019

Ο Γκιγιέρμε έφυγε από την Τρίπολη με «σουβενίρ» μια βαριά κάκωση στην κνήμη από το εγκληματικό τάκλιν του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη και με την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Αθήνα θα πάει απευθείας στο νοσοκομείο για εξετάσεις.Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα της Τρίπολης, ο αμυντικός του Αστέρας Τρίπολης ζήτησε συγνώμη για τη φάση αυτή με μια ανάρτηση στο instagram.«Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένταση και ατυχείς στιγμές. Άθελά μου χτύπησα τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γκιλιέρμε, σε μια φάση που εκτίμησα λανθασμένα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον συνάδελφό μου. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Γκιλιέρμε και γρήγορη επάνοδο στη δράση», έγραψε ο στόπερ του Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Πασαλίδης ζήτησε συγγνώμη στον Γκιγιέρμε μέσω instagram

O Γκιλιέρμε αποχώρησε τραυματίας μόλις στο 16ο λεπτό του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα...

Διαβάστε το στο Zougla

Η συγγνώμη του Πασαλίδη στον Γκιγιέρμε: «Εκτίμησα λάθος της φάση»

Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης με ανάρτηση του στο instagram ζήτησε συγγνώμη από τον Γκιγιέρμε και του ευχήθηκε γρήγορη επάνοδο.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Η συγγνώμη του Πασαλίδη στον Γκιγιέρμε (Pic)

Με ανάρτησή του στο instagram, ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης απολογήθηκε για το τάκλιν που έκανε στον Γκιγιέρμε και έστειλε τον Βραζιλιάνο στο νοσοκομείο.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)