Mπιλ Γκέιτς: «Τεράστιο λάθος» οι σχέσεις με τον Έπσταϊν - Τι εξομολογήθηκε σε συνέντευξη στο CNN

12:20 - 05/08/2021

Απολογητικός εμφανίστηκε στην πρώτη του εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπιλ Γκέιτς: «Τεράστιο σφάλμα» οι συναντήσεις με τον Τζέφρι Έπσταϊν

Το πρώην αφεντικό της Microsoft Μπιλ Γκέιτς παραδέχθηκε πως έκανε «ένα τεράστιο σφάλμα» συναντώντας τον Τζέφρι Έπσταϊν, τον χρηματιστή...

Διαβάστε το στο Zougla

Μπιλ Γκέιτς: «Η σχέση μου με τον Έπσταϊν ήταν ένα τεράστιο λάθος»

Μάλιστα, τη σχέση του με τον καταδικασμένο παιδεραστή, την χαρακτήρισε ως «ένα τεράστιο λάθος». Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CNN, ο Μπιλ Γκέιτς αναφέρθηκε στις συναντήσεις του με τον Τζέφρι Έπσταϊν, εξηγώντας πως διατηρούσε φιλικές σχέσεις μαζί του, καθώς πίστευε τα λεγόμενά του σχετικά με τις φιλανθρωπίες δισεκατομμυρίων δολαρίων, που θα έκανε. Ωστόσο, όπως αναφέρει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μπιλ Γκέιτς: «Τεράστιο σφάλμα» οι συναντήσεις με τον Έπσταιν

Το πρώην αφεντικό της Microsoft Μπιλ Γκέιτς παραδέχθηκε πως έκανε «ένα τεράστιο σφάλμα» συναντώντας τον Τζέφρι Επστάιν, τον χρηματιστή που κατηγορήθηκε για σεξουαλικές κακοποιήσεις δεκάδων ανηλίκων στις πολυτελείς κατοικίες του, […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μπιλ Γκέιτς στο CNN: «Ήταν τεράστιο λάθος η σχέση μου με τον Έπσταϊν»

Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες