Καραμανλής για Μίχαλο: Με θλίψη αποχαιρετώ τον προσωπικό μου φίλο και συνεργάτη

18:02 - 06/08/2021

«Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετώ τον προσωπικό μου φίλο και πολύτιμο συνεργάτη Κωνσταντίνο Μίχαλο», ανέφερε, σε δήλωσή του, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου. «Ως πρόεδρος του ΕΒΕΑ, τα τελευταία 15 χρόνια, και ως επικεφαλής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος υπήρξε ο θεσμικός σύμβουλος της Πολιτείας για τα καίρια ζητήματα της επιχειρηματικότητας, των επενδύσεων και της οικονομικής ανάπτυξης. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου», πρόσθεσε ο κ. Καρμαναλής.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συντετριμμένος ο Καραμανλής με τον χαμό του Μίχαλου: «Aποχαιρετώ τον προσωπικό μου φίλο και πολύτιμο συνεργάτη»

Ειδικότερα, ο Κώστας Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δήλωση για τον ξαφνικό θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου: «Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετώ τον προσωπικό μου φίλο και πολύτιμο συνεργάτη Κωνσταντίνο Μίχαλο. Ως πρόεδρος του ΕΒΕΑ, τα τελευταία 15 χρόνια, και ως επικεφαλής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος υπήρξε ο θεσμικός σύμβουλος της Πολιτείας για τα καίρια ζητήματα της […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Καραμανλής για θάνατο Μίχαλου: Αποχαιρετώ τον καλό μου φίλο και πολύτιμο συνεργάτη

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετώ τον προσωπικό μου φίλο και πολύτιμο συνεργάτη Κωνσταντίνο Μίχαλο. Ως πρόεδρος του ΕΒΕΑ, τα τελευταία 15 χρόνια, και ως επικεφαλής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος υπήρξε ο θεσμικός σύμβουλος της Πολιτείας για τα καίρια ζητήματα της […] The post Καραμανλής για θάνατο Μίχαλου: Αποχαιρετώ τον καλό μου φίλο και πολύτιμο συνεργάτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας