Καραμανλής για Μίχαλο: Με θλίψη αποχαιρετώ τον προσωπικό μου φίλο και συνεργάτη
18:02 - 06/08/2021
«Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετώ τον προσωπικό μου φίλο και πολύτιμο συνεργάτη Κωνσταντίνο Μίχαλο», ανέφερε, σε δήλωσή του, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου. «Ως πρόεδρος του ΕΒΕΑ, τα τελευταία 15 χρόνια, και ως επικεφαλής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος υπήρξε ο θεσμικός σύμβουλος της Πολιτείας για τα καίρια ζητήματα της επιχειρηματικότητας, των επενδύσεων και της οικονομικής ανάπτυξης. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου», πρόσθεσε ο κ. Καρμαναλής.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συντετριμμένος ο Καραμανλής με τον χαμό του Μίχαλου: «Aποχαιρετώ τον προσωπικό μου φίλο και πολύτιμο συνεργάτη»
Ειδικότερα, ο Κώστας Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δήλωση για τον ξαφνικό θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου: «Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετώ τον προσωπικό μου φίλο και πολύτιμο συνεργάτη Κωνσταντίνο Μίχαλο. Ως πρόεδρος του ΕΒΕΑ, τα τελευταία 15 χρόνια, και ως επικεφαλής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος υπήρξε ο θεσμικός σύμβουλος της Πολιτείας για τα καίρια ζητήματα της […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚαραμανλής για θάνατο Μίχαλου: Αποχαιρετώ τον καλό μου φίλο και πολύτιμο συνεργάτη
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετώ τον προσωπικό μου φίλο και πολύτιμο συνεργάτη Κωνσταντίνο Μίχαλο. Ως πρόεδρος του ΕΒΕΑ, τα τελευταία 15 χρόνια, και ως επικεφαλής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος υπήρξε ο θεσμικός σύμβουλος της Πολιτείας για τα καίρια ζητήματα της […]
The post Καραμανλής για θάνατο Μίχαλου: Αποχαιρετώ τον καλό μου φίλο και πολύτιμο συνεργάτη appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr