Κάηκε το σπίτι του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη

09:34 - 07/08/2021

Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση με τις πυρκαγιές στη χώρα μας είναι ανεξέλεγκτη με αποτέλεσμα πολλά στρέμματα δασικής έκτασης και σπίτια να γίνουν στάχτη. Ανάμεσα...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάηκε το πολυτελές σπίτι του Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη

Ανάμεσα στα δεκάδες σπίτια που καταστράφηκαν από την πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη ήταν και αυτό του Δημήτρη Κοντομηνά...

Διαβάστε το στο Zougla

Κάηκε το πολυτελές σπίτι του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη (video)

Ανάμεσα στα δεκάδες σπίτια που καταστράφηκαν από την πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη ήταν και αυτό του Δημήτρη Κοντομηνά. The post Κάηκε το πολυτελές σπίτι του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη (video) appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Καταστράφηκε ολοσχερώς το σπίτι του Δημήτρη Κοντομηνά (φωτό)

Καταστράφηκε ολοσχερώς το σπίτι του Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη από τις φωτιές των τελευταίων ημερών. O Δημήτρης Κοντομηνάς διαθέτει ένα από τα εντυπωσιακότερα σπίτια της περιοχής της Βαρυμπόμπης. Το σπίτι αυτό, γνωστό στο παρελθόν από τις κοσμικές εκδηλώσεις που φιλοξενήθηκαν σε αυτό – μεταξύ των οποίων και ο γάμος του Αντώνη Ρέμου – επλήγη σοβαρά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συμβαίνει τώρα – Στάχτες η βίλα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη

Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση με τις πυρκαγιές στη χώρα μας είναι ανεξέλεγκτη με αποτέλεσμα πολλά στρέμματα δασικής έκτασης και σπίτια να γίνουν στάχτη. Ανάμεσα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συμβαίνει τώρα – Στάχτες η βίλα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»