Αφρουδάκης: «Θέλαμε το χρυσό κι αυτό λέει πολλά!»

12:18 - 08/08/2021

Αφρουδάκης: «Θέλαμε το χρυσό κι αυτό λέει πολλά!» 08/08/2021 Η Εθνική Πόλο των Ανδρών κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Παρά την ομολογουμένως τεράστια επιτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ο Γιώργος Αφρουδάκης εξήγησε γιατί πολλά μέλη της ελληνικής αποστολής δεν ήταν χαμογελαστά μετά το φινάλε του τελικού με τη Σερβία. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ: "Τα συναισθήματα είναι έντονα, έχω ζήσει πάρα πολλές έντονες στιγμές με την Εθνική, ωραίες και άσχημες. Αυτό που έζησα εδώ ως αρχηγός αποστολής είναι κάτι διαφορετικό. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήμουν εδώ. Είμαι λίγο συναισθηματικά φορτισμένος. Είμαστε στεναχωρημέ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αφρουδάκης – «Θέλαμε το χρυσό, ιστορική στιγμή για το ελληνικό πόλο»

Ο Γιώργος Αφρουδάκης, που ήταν αρχηγός της αποστολής της εθνικής ομάδας πόλο, μίλησε για τον τελικό με τη Σερβία (13-10), αλλά και για το μεγάλο στόχο που είχε η ελληνική ομάδα

Διαβάστε το στο

Αφρουδάκης: «Θέλαμε το χρυσό, ιστορική στιγμή για το ελληνικό πόλο» (vid)

Ο αρχηγός της αποστολής στο Τόκιο, Γιώργος Αφρουδάκης μίλησε για τον τελικό με την Σερβία (13-10) αλλά και για τον μεγάλο στόχο που είχε η ελληνική ομάδα να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Διαβάστε το στο

Αφρουδάκης – «Θέλαμε το χρυσό, ιστορική στιγμή για το ελληνικό πόλο»

Ο Γιώργος Αφρουδάκης που ήταν αρχηγός της αποστολής της Εθνικής, μίλησε για τον τελικό με την Σερβία (13-10) αλλά και για τον μεγάλο στόχο που είχε η ελληνική ομάδα

Διαβάστε το στο to10.gr

Αφρουδάκης: Θέλαμε πολύ το χρυσό, αλλά χάσαμε δίκαια

Να απολαύσουμε αυτή την επιτυχία

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)