Τρόφιμα ολικής αλέσεως: Πως σχετίζονται με τις παθήσεις της καρδιάς;

13:34 - 08/08/2021

Η κατανάλωση περισσότερων τροφίμων ολικής αλέσεως μπορεί να προστατεύσει τους ηλικιωμένους από τις καρδιακές παθήσεις, σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στις 13 Ιουλίου στο περιοδικό Journal of Nutrition, σύμφωνα με το Wikihealth. Τα τρόφιμα ολικής αλέσεως μειώνουν τον καρδιακό κίνδυνο; Μια ανάλυση, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 3.000 άτομα μέσης και μεγαλύτερης ηλικίας, διαπίστωσε ότι όσοι έτρωγαν τουλάχιστον τρεις μερίδες τρόφιμα ολικής αλέσεως καθημερινά, είχαν μικρότερη αύξηση στο σάκχαρο του αίματος τους, την αρτηριακή τους πίεση και στο μέγεθος της μέσης τους, συγκριτικά με όσους κατανάλωναν μισή μερίδα τροφίμων ολικής αλέσεως την ημέρα. Ο συγγραφέας της μελέτης, Δρ. Caleigh

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις