Κωνσταντίνος Μίχαλος: Η κίνηση ανθρωπιάς της οικογένειάς του για την κηδεία

14:06 - 08/08/2021

Η κηδεία του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου, θα γίνει την Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 στο Α΄ Νεκροταφείου Αθήνας. O Κωνσταντίνος Μίχαλος πέθανε από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 61 ετών, στο εργοστάσιό του που ήταν στην περίμετρο των πυρκαγιών της Β. Αττικής. Επιθυμία της οικογένειας του Κωνσταντίνου Μίχαλου είναι, ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνος Μίχαλος: Η κίνηση ανθρωπιάς της οικογένειάς του για την κηδεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Μίχαλος: Τη Δευτέρα η εξόδιος ακολουθία – Η επιθυμία της οικογένειάς του

Επιθυμία της οικογένειας του Κωνσταντίνου Μίχαλου είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην Κιβωτό του Κόσμου ΙΒΑΝ GR3702601780000870100872073 (Eurobank) και στο Χαμόγελο του Παιδιού IBAN GR3301722330005233003309251 (Τράπεζα Πειραιώς). Αυτό έγινε γνωστό από την οικογένεια του εκλιπόντος προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών,... The post Κωνσταντίνος Μίχαλος: Τη Δευτέρα η εξόδιος ακολουθία – Η επιθυμία της οικογένειάς του appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σήμερα η κηδεία του Κωνσταντίνου Μίχαλου- H επιθυμία της οικογένειάς του

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, πέθανε την περασμένη Παρασκευή, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 61 ετών, στο εργοστάσιό του που ήταν στην περιοχή των πυρκαγιών της Β. Αττικής. Επιθυμία της οικογένειάς του είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην Κιβωτό του Κόσμου ΙΒΑΝ GR3702601780000870100872073 (Eurobank) και στο Χαμόγελο του Παιδιού IBAN GR3301722330005233003309251 (Τράπεζα Πειραιώς).

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κωνσταντίνος Μίχαλος: Σήμερα η κηδεία του – Η επιθυμία της οικογένειάς του

Κηδεύεται σήμερα, στις 13:00, από το Α΄ Νεκροταφείο ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και To άρθρο Κωνσταντίνος Μίχαλος: Σήμερα η κηδεία του – Η επιθυμία της οικογένειάς του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σήμερα η κηδεία του Κωνσταντίνου Μίχαλου - Η επιθυμία της οικογένειάς του

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος έφυγε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 61 ετών. H εξόδιος ακολουθία θα γίνει την σήμερα Δευτέρα στις 13:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κωνσταντίνος Μίχαλος: Η κίνηση ανθρωπιάς της οικογένειάς του για την κηδεία

Η κηδεία του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου, θα γίνει την Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 στο Α΄ Νεκροταφείου Αθήνας. O Κωνσταντίνος Μίχαλος πέθανε από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 61...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Κωνσταντίνος Μίχαλος: Η κίνηση ανθρωπιάς της οικογένειάς του για την κηδεία

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Κωνσταντίνος Μίχαλος: Η κίνηση ανθρωπιάς της οικογένειάς του για την κηδεία

Η κηδεία του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου, θα γίνει την Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 στο Α΄ Νεκροταφείου Αθήνας. O Κωνσταντίνος Μίχαλος πέθανε από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 61 ετών, στο εργοστάσιό του που ήταν στην περίμετρο των πυρκαγιών της Β. Αττικής. Επιθυμία της οικογένειας του Κωνσταντίνου Μίχαλου είναι, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κωνσταντίνος Μίχαλος: Σήμερα η κηδεία του – Ποιά η επιθυμία της οικογένειας του

Κηδεύεται σήμερα (9/8) στις 13:00 ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος. Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Μίχαλος: Η κίνηση ανθρωπιάς της οικογένειάς του για την κηδεία

Σε μία κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε η οικογένεια του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου, η κηδεία του οποίου θα γίνειαύριο Δευτέρα 9 Αυγούστου, στο Α΄ Νεκροταφείο της Αθήνας.  O Κωνσταντίνος Μίχαλος πέθανε από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 61 ετών, στο εργοστάσιό του, που ήταν στην περίμετρο των πυρκαγιών της Β. Αττικής. Επιθυμία της οικογένειας του Κωνσταντίνου Μίχαλου είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην Κιβωτό του Κόσμου ΙΒΑΝ GR3702601780000870100872073 (Eurobank) και στο Χαμόγελο του Παιδιού IBAN GR3301722330005233003309251 (Τράπεζα Πειραιώς). Αυτό έγινε γνωστό από την οικογένεια του εκλιπόντος προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κωνσταντίνος Μίχαλος: Η επιθυμία της οικογένειάς του για την κηδεία

Η κηδεία του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου, θα γίνει την Δευτέρα 9 Αυγούστου... The post Κωνσταντίνος Μίχαλος: Η επιθυμία της οικογένειάς του για την κηδεία appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι