Άδωνις Γεωργιάδης: Διαγνώστηκα επιτέλους αρνητικός στον COVID

09:12 - 09/08/2021

Δεν νοσεί πλέον με κορονοϊό ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης, με tweet του, ενημερώνει ότι πλέον είναι αρνητικός και τονίζει ότι σύμφωνα με τους γιατρούς δεν νοσηλεύτηκε γιατί είχε κάνει το εμβόλιο. Συγκεκριμένα έγραψε: «Καλημέρα, σήμερα συμπλήρωσα τις μέρες της καραντίνας μου και χθες βράδυ διαγνώστηκα επιτέλους αρνητικός στον COVID. Μου πήρε 14 μέρες όλη αυτή η περιπέτεια, οι πρώτες 8 με πυρετό. Όλοι οι γιατροί μου είπαν ότι λόγω εμβολίου δεν χρειάστηκα νοσηλεία. Επιστρέφω στο γραφείο μου».

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άδωνις Γεωργιάδης: Αρνητικός πλέον στον κορωνοϊό

«Λόγω του εμβολίου δεν χρειάστηκα νοσηλεία» έγραψε στο twitter

Διαβάστε το στο

Γεωργιάδης – Διαγνώστηκα επιτέλους αρνητικός στον κοροναϊό

«Μου πήρε 14 μέρες όλη αυτή η περιπέτεια», αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης

Διαβάστε το στο tanea.gr

Γεωργιάδης για κορονοϊό: Επιτέλους αρνητικός

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης δεν νοσεί πλέον με κορονοϊό Ο κ. Γεωργιάδης, με tweet του, ενημερώνει ότι πλέον είναι αρνητικός και τονίζει ότι σύμφωνα με τους γιατρούς δεν νοσηλεύτηκε γιατί είχε κάνει το εμβόλιο. Συγκεκριμένα έγραψε: «Καλημέρα, σήμερα συμπλήρωσα τις μέρες της καραντίνας μου και χθες βράδυ διαγνώστηκα επιτέλους αρνητικός στον COVID. […] The post Γεωργιάδης για κορονοϊό: Επιτέλους αρνητικός appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Άδωνις Γεωργιάδης: Επιτέλους αρνητικός στον κορωνοϊό

«Όλοι οι γιατροί μού είπαν ότι λόγω εμβολίου δεν χρειάστηκα νοσηλεία»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Αδωνις Γεωργιάδης: Επιτέλους αρνητικός στον COVID

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Γεωργιάδης: Διαγνώστηκα επιτέλους αρνητικός στον COVID

«Όλοι οι γιατροί μού είπαν ότι λόγω εμβολίου δεν χρειάστηκα νοσηλεία»

Διαβάστε το στο news.gr

Άδωνις Γεωργιάδης: Διαγνώστηκα επιτέλους αρνητικός στον Covid

Δεν νοσεί πλέον με κορονοϊό ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης, με tweet του, ενημερώνει ότι πλέον είναι αρνητικός και τονίζει ότι σύμφωνα με τους γιατρούς δεν νοσηλεύτηκε γιατί είχε κάνει το εμβόλιο. Συγκεκριμένα έγραψε: «Καλημέρα, σήμερα συμπλήρωσα τις μέρες της καραντίνας μου και χθες βράδυ διαγνώστηκα επιτέλους αρνητικός στον COVID. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Άδωνις Γεωργιάδης: «Διαγνώστηκα επιτέλους αρνητικός στον κορωνοϊό»

Δεν νοσεί πλέον με κορονοϊό ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης, με tweet του, ενημερώνει ότι πλέον είναι αρνητικός και τονίζει ότι σύμφωνα με τους γιατρούς δεν νοσηλεύτηκε γιατί είχε κάνει το εμβόλιο. Συγκεκριμένα έγραψε: «Καλημέρα, σήμερα συμπλήρωσα τις μέρες της καραντίνας μου και χθες βράδυ διαγνώστηκα επιτέλους αρνητικός στον COVID. …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Γεωργιάδης: Διαγνώστηκα επιτέλους αρνητικός στον κορωνοϊό - Λόγω εμβολίου δεν χρειάστηκα νοσηλεία

«Μου πήρε 14 μέρες όλη αυτή η περιπέτεια»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Αδ. Γεωργιάδης: Διαγνώστηκα επιτέλους αρνητικός στον κορωνοϊό

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης δεν νοσεί πλέον με κορωνοϊό. Ο κ. Γεωργιάδης, με tweet του, ενημερώνει ότι... The post Αδ. Γεωργιάδης: Διαγνώστηκα επιτέλους αρνητικός στον κορωνοϊό appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας