Αρνητικός στον κορονοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά από 14 μέρες καραντίνας

10:00 - 09/08/2021

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαγνώστηκε αρνητικός, μετά από 14 μέρες καραντίνας. «Επιτέλους αρνητικός» έγραψε στο twitter και ενημέρωσε πως σήμερα θα επιστρέψει στο γραφείο του, στο υπουργείο.Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν νοσεί πλέον με κορονοϊό. Ο υπουργός Ανάπτυξης, με tweet του, ενημέρωσε ότι πλέον είναι αρνητικός και τόνισε ότι σύμφωνα με τους γιατρούς δεν νοσηλεύτηκε γιατί είχε κάνει το εμβόλιο. Συγκεκριμένα έγραψε: «Καλημέρα, σήμερα συμπλήρωσα τις μέρες της καραντίνας μου και χθες βράδυ διαγνώστηκα επιτέλους αρνητικός στον COVID. Μου πήρε 14 μέρες όλη αυτή η περιπέτεια, οι πρώτες 8 με πυρετό. Όλοι οι γιατροί μου είπαν ότι λόγω εμβολίου δεν χρειάστηκα νοσηλεία. Επιστρέφω στο γραφείο μου». {https://twitte

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά