Αθηνά Οικονομάκου: “Ντρέπομαι, ελπίζω αυτοί να αισθάνονται έστω και στο ελάχιστο αυτό που ένιωσα εγώ”
18:32 - 09/08/2021
Αποκαρδιωτικές εικόνες από τις φλεγόμενες περιοχές κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Οι κάτοικοι
To άρθρο Αθηνά Οικονομάκου: “Ντρέπομαι, ελπίζω αυτοί να αισθάνονται έστω και στο ελάχιστο αυτό που ένιωσα εγώ” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αθηνά Οικονομάκου: «Ντρέπομαι, ελπίζω να αισθάνονται έστω και στο ελάχιστο αυτό που ένιωσα»
Η Αθηνά Οικονομάκου παρακολουθεί με αγωνία όσα συμβαίνουν στη χώρα τις τελευταίες οχτώ μέρες κι έχει ευαισθητοποιηθεί αρκετά με το θέμα, προσπαθώντας...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑθηνά Οικονομάκου: «Ντρέπομαι, ελπίζω αυτοί να αισθάνονται έστω και στο ελάχιστο αυτό που ένιωσα εγώ» (EIKONA)
Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το θυμό της και ξέσπασε. Δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο με έναν κύριο από την Αρκαδία, ο οποίος καταγγέλλει ότι ζήτησε πυροσβεστική βοήθεια για να σώσει τον τόπο του και εκείνοι τον ρώτησαν αν έχει πολιτικό μέσο, η ηθοποιός δε μάσησε τα λόγια της. “Ντρέπομαι… Ελπίζω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑθηνά Οικονομάκου: Ντρέπομαι… Ελπίζω αυτοί που έχουν ευθύνη να αισθάνονται έστω και στο ελάχιστο αυτό που ένιωσα εγώ
Δημοσιεύθηκε: 10 Αυγούστου 2021 15:15 Η Αθηνά Οικονομάκου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το θυμό της και ξέσπασε. Για τις μεγάλες φωτιές και την καθυστέρηση στην...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αθηνά Οικονομάκου: Ντρέπομαι… Ελπίζω αυτοί που έχουν ευθύνη να αισθάνονται έστω και στο ελάχιστο αυτό που ένιωσα εγώ
Διαβάστε το στο spoilers