Γιώργος Αγγελόπουλος: “Δεν πήγα στις φωτιές για να προμοτάρω την επαγγελματική μου δραστηριότητα”
10:00 - 10/08/2021
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήγε με το σκάφος του στις φωτιές της Εύβοιας για να βοηθήσει, είτε
To άρθρο Γιώργος Αγγελόπουλος: “Δεν πήγα στις φωτιές για να προμοτάρω την επαγγελματική μου δραστηριότητα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Γιώργος Αγγελόπουλος: Δεν πήγα στις φωτιές για να προμοτάρω τη δουλειά μου
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος την περασμένη Κυριακή πήγε με το σκάφος του στην Εύβοια και ανέβασε στο Instagram του βίντεο όπου έδειχνε τη δραματική κατάσταση που επικρατούσε από την πύρινη λαίλαπα. Ο πρώτος νικητής του Survivor φαίνεται, όμως, ότι ενοχλήθηκε από δημοσίευμα που τον ήθελε να πηγαίνει στο σημείο, για να προωθήσει την επαγγελματική του δραστηριότητα, […]
The post Στην αντεπίθεση ο Γιώργος Αγγελόπουλος: Δεν πήγα στις φωτιές για να προμοτάρω τη δουλειά μου appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΓιώργος Αγγελόπουλος: Δεν πήγα στις φωτιές για να προμοτάρω τη δουλειά μου
Πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήγε με το σκάφος του στην Εύβοια και ανέβασε στο Instagram του βίντεο,…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBomb