ΒΙΝΤΕΟ - Τζόλης: «Κοιμήθηκα μόνο τρεις ώρες, πρέπει να τις αρπάζεις τέτοιες ευκαιρίες»
14:54 - 10/08/2021
ΒΙΝΤΕΟ - Τζόλης: «Κοιμήθηκα μόνο τρεις ώρες, πρέπει να τις αρπάζεις τέτοιες ευκαιρίες»
10/08/2021
Λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι του για την Αγγλία, ο Χρήστος Τζόλης μίλησε για την μεταγραφή του στη Νόριτς, το απωθημένο του να αγωνιστεί σε μια γεμάτη Τούμπα και τον Δημήτρη Γιαννούλη, που συναντά ξανά στα «κίτρινα καναρίνια».
Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με τη Νόριτς για την μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη στα 13 εκατομμύρια ευρώ, με τον Έλληνα επιθετικό να περνάει σήμερα (10/08) από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την αγγλική ομάδα.
Ο 19χρονος επιθετικός λίγο πριν «πετάξει» για Αγγλία, μίλησε για την μεταγραφή του,
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζόλης για Νόριτς: «Κοιμήθηκα μόνο τρεις ώρες, πρέπει να τις αρπάζεις τέτοιες ευκαιρίες»
Λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι του για την Αγγλία, ο Χρήστος Τζόλης μίλησε για την μεταγραφή του στη Νόριτς, το απωθημένο του να αγωνιστεί σε μια γεμάτη Τούμπα και τον Δημήτρη Γιαννούλη, που συναντά ξανά στα «κίτρινα καναρίνια»
Διαβάστε το στο Τζόλης: «Κοιμήθηκα μόνο τρεις ώρες, πρέπει να τις αρπάζεις τέτοιες ευκαιρίες» (pic & vid)
Λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι του για την Αγγλία, ο Χρήστος Τζόλης μίλησε για την μεταγραφή του στη Νόριτς, το απωθημένο του να αγωνιστεί σε μια γεμάτη Τούμπα και τον Δημήτρη Γιαννούλη, που συναντά ξανά στα «κίτρινα καναρίνια».
Διαβάστε το στο Tζόλης: Κοιμήθηκα μόνο τρεις ώρες, πρέπει να τις αρπάζεις τέτοιες ευκαιρίες
Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με τη Νόριτς για την μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη στα 13 εκατομμύρια ευρώ, με τον Έλληνα επιθετικό να περνάει σήμερα (10/08) από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την αγγλική ομάδα. Ο 19χρονος επιθετικός λίγο πριν «πετάξει» για Αγγλία, μίλησε για την μεταγραφή του, τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Δημήτρη Γιαννούλη. Αναλυτικά όσα είπε Για την μεταγραφή του: «Τελευταία στιγμή συμφώνησε η ομάδα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Τώρα έχω την πτήσή μου. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για όλα. Όσα έχει προσφέρει σε μένα και την οικογένεια μου όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι παιδί της ακαδημίας. Εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα μεθαύριο και να πάρει την πρόκρι
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr