Μαύρη μέρα: «Έσβησε» για πάντα το χαμόγελο της 29χρονης Ευτυχίας-«Δεν πρόλαβες να χαρείς τον γάμο σου, το νέο σου σπίτι»

16:06 - 10/08/2021

Μαύρη μέρα: «Έσβησε» για πάντα το χαμόγελο της 29χρονης Ευτυχίας-«Δεν πρόλαβες να χαρείς τον γάμο σου, το νέο σου σπίτι» Απέραντη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος της 29χρονης, Ευτυχίας Αθηνοδώρου, η οποία έφυγε για το μεγάλο ταξίδι το Σάββατο, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους. Η άτυχη Ευτυχία πάλευε με τον καρκίνο, τα τελευταία δύο χρόνια, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θρήνος: Έφυγε από την ζωή η 29χρονη Ευτυχία – «Δεν πρόλαβες να χαρείς τον γάμο σου, το νέο σου σπίτι»

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η 29χρονη Ευτυχία Αθηνοδώρου. Η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή το Σάββατο 7/8, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενής και φίλους. Η 29χρονη πάλευε με τον καρκίνο τα τελευταία δύο χρόνια. Η κηδεία της 29χρονης τελέστηκε χθες Δευτέρα στις 13.00, από τον Ιερό Ναό... The post Θρήνος: Έφυγε από την ζωή η 29χρονη Ευτυχία – «Δεν πρόλαβες να χαρείς τον γάμο σου, το νέο σου σπίτι» appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή