Δήμητρα Ματσούκα: «Αν ήταν να κάνω παιδί, θα το είχα κάνει» - «Ένα κορόιδο θα είχε βρεθεί και για μένα» (vid)
19:51 - 15/10/2019
Η Δήμητρα Ματσούκα που ερμηνεύει την Τζάκι Κένεντι στη θεατρική παράσταση του Σταμάτη Φασουλή «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» στο θέατρο «Παλλάς», ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».
The post Δήμητρα Ματσούκα: «Αν ήταν να κάνω παιδί, θα το είχα κάνει» - «Ένα κορόιδο θα είχε βρεθεί και για μένα» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Ματσούκα: «Αν ήταν να κάνω παιδί, θα το είχα κάνει» – «Ένα κορόιδο θα είχε βρεθεί και για μένα»
Η ηθοποιός που ερμηνεύει την Τζάκι Κένεντι στη θεατρική παράσταση του Σταμάτη Φασουλή «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» στο θέατρο «Παλλάς», ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». «Αυτό που με ελκύει σε έναν άντρα, όπως και σε μια γυναίκα και γενικά σε έναν άνθρωπο είναι η ευφυΐα και η καλοσύνη. Θέλω να […]
The post Δήμητρα Ματσούκα: «Αν ήταν να κάνω παιδί, θα το είχα κάνει» – «Ένα κορόιδο θα είχε βρεθεί και για μένα» appeared first on Newsone.gr.
Διαβάστε το στο newsone.gr