Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στο «τριφύλλι» ο Παπαδημητρίου

15:42 - 11/08/2021

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ανακοινώθηκε από το τμήμα πόλο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα ο Πέρι

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Κέντρικ Πέρι, ο οποίος δεν βλέπει την ώρα να μπει στο γήπεδο και να πιάσει δουλειά. Μαντώ Καψάλη για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Παπαδημητρίου

Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Παπαδημητρίου 11/08/2021 Μετά το… περυσινό διάλλειμα, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ΑΟ, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα ότι ο νεαρός φουνταριστός θα ενισχύσει την ομάδα υδατοσφαίρισης του «τριφυλλιού» τη νέα χρονιά. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον φουνταριστό Δημήτρη Παπαδημητρίου για το τμήμα πόλο, για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022. Σε μια σημαντική ακόμα μεταγραφική κίνησε προχώρησε το τμήμα υδατοσφαίρισης του «τριφυλλιού» που εντάσσει και πάλι στο έμψυχο δυναμικό του τον Δημήτρη Παπαδημητρίου. Ο 23χρονος φουνταριστός προέρ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

NBA: Live η εξέλιξη των αγώνων στο Gazzetta

Αποκλεισμός για Αλκαράθ στο Παρίσι

Φαλ: «Σε λίγες εβδομάδες θα έχω βρει τον εαυτό μου»

Ο ταύρος διέλυσε το υαλοπωλείο

Μπαρτζώκας: «Δε βάζω βαθμούς, με νοιάζει να βλέπω την ομάδα να μάχεται»

Πεναρόγια: «Θέλω να δώσω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων στη Βαλένθια»