Αυτά είναι τα μέτρα του ΟΑΕΔ για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας

12:00 - 12/08/2021

Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε τα μέτρα στήριξης για τους πυρόπληκτους στην Εύβοια και αφορά τους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης Αγίας Άννας. Συγκεκριμένα: Ανανεώνονται αυτόματα όλες οι κάρτες ανεργίας των ήδη εγγεγραμμένων ανέργων ΟΑΕΔ, τα οποία έληξαν ή λήγουν εντός του Αυγούστου 2021. Ανανεώνεται αυτόματα η Δήλωση Παρουσίας για τους ήδη επιδοτούμενους ανέργους ΟΑΕΔ, οι οποίοι έπρεπε ή πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους εντός Αυγούστου 2021. Διπλασιάζεται από 6 σε 12 βράδια η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων για τουριστικά καταλύματα του μητρώου παροχών του ΟΑΕΔ στο τρέχον Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού που διαρκεί έως τις 31 Ιουλίου 2022 και στο επόμενο πρόγραμμα 2022-2023.

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιές: Παρατάσεις και αναστολές οφειλών για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Παρατείνεται έως τις 3 Φεβρουαρίου 2022 η καταβολή βεβαιωμένων οφειλών για τις περιοχές των πυρόπληκτων στην Εύβοια. Ειδικότερα με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών Α.1183/2021: Παρατείνονται μέχρι και την 03-02-2022 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων με κύρια κατοικία ή κύρια εγκατάσταση (έδρα) στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που λήγουν ή έληξαν από 03-08-2021 μέχρι και 03-02-2022. Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμημα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Οι καραντίνα Helpers μάζεψαν 3,5 τόνους βοήθειας για τους πυρόπληκτους στην Αρχαία Ολυμπία!

3,5 τόνους (!) τροφίμων, νερών, ζωοτροφών και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από ιδιώτες Πατρινούς για τους πυρόπληκτους της Ηλείας μέσα σε λίγες μέρες παρέδωσαν μέλη της ομάδας καραντίνα Helpers σε χωριά της Αρχαίας Ολυμπίας που επλήγησαν από τις φωτιές.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Οι Παλαίμαχοι Πάτρας για τους πυρόπληκτους Ηλείας (ΦΩΤΟ)

Παλαίμαχοι Πάτρας με Παλαίμαχους Δάφνης Ανδραβίδας 2-1.. Σπουδαίο παιχνίδι παλαιμάχων την Τετάρτη (11/8) στην Ανδραβίδα με καλό σκοπό.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Καταγγελίες στα social media ότι έκλεψαν τις προμήθειες για τους πυρόπληκτους στο Μαντούδι Ευβοίας

Την απίστευτη καταγγελία έκανε πρώτος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο δημοφιλής Youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης. Ο ίδιος σε ανάρτηση που έκανε στα social media, παρουσιάζει το διάλογο που είχε με ένα κάτοικο της περιοχής ο οποίος ισχυρίζεται ότι ντόπιοι παίρνουν τα είδη πρώτης ανάγκης που έχουν σταλεί για τους πυρόπληκτους και τα… […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις