Ανοίγει την Τετάρτη η πλατφόρμα για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους - Για ποιες περιοχές θα ισχύσει

07:46 - 13/08/2021

Την ερχόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη η ηλεκτρονική πλατφόρμα arogi.gov.gr για τον πρώτο γύρο αποζημιώσεων-επιχορηγήσεων σε πυρόπληκτα νοικοκυριά, επιχειρήσεις, αγρότες. Τα μέτρα στήριξης προς τους πυρόπληκτους, κυρίως της Εύβοιας, άρχισαν, όμως, ήδη να «τρέχουν», καθώς τα υπουργεία Οικονομικών κι Εργασίας ενεργοποίησαν τις αναστολές φορολογικών- ασφαλιστικών υποχρεώσεων. Αποζημιώσεις για Εύβοια Ειδικότερα, με δύο ξεχωριστές Αποφάσεις του υπουργείου Οικονομικών, που αφορούν στους πληγέντες δήμους της Β. Εύβοιας, ορίζονται τα εξής: Παρατείνονται μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου 2022, οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών των φυσικών και νομικών π

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Την Τετάρτη ανοίγει η πλατφόρμα για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους -Η απόφαση για το πάγωμα φόρων-εισφορών

Την προσεχή Τετάρτη ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα arogi.gov.gr, η οποία θα είναι η μοναδική δίοδος για τον πρώτο γύρο αποζημιώσεων-επιχορηγήσεων σε πυρόπληκτα νοικοκυριά, επιχειρήσεις, αγρότες. Τα μέτρα στήριξης προς τους πυρόπληκτους, κυρίως της Εύβοιας, άρχισαν, όμως, ήδη να «τρέχουν», καθώς τα υπουργεία Οικονομικών κι Εργασίας ενεργοποίησαν τις αναστολές φορολογικών- ασφαλιστικών υποχρεώσεων. Αποζημιώσεις για Εύβοια Ειδικότερα, […] The post Την Τετάρτη ανοίγει η πλατφόρμα για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους -Η απόφαση για το πάγωμα φόρων-εισφορών appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Πυρκαγιές: Την Τετάρτη ανοίγει η πλατφόρμα για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους

Την Τετάρτη 18 Αυγούστου ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα arogi.gov.gr, η οποία θα είναι η πλατφόρμα για τον πρώτο γύρο αποζημιώσεων και επιχορηγήσεων στους πυρόπληκτους πολίτες και αγρότες και τις πυρόπληκτες επιχειρήσεις. Τα μέτρα στήριξης προς τους πυρόπληκτους, κυρίως της Εύβοιας ενεργοποιήθηκαν, καθώς τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας ενεργοποίησαν τις αναστολές φορολογικών- ασφαλιστικών υποχρεώσεων. Ειδικότερα, με […] The post Πυρκαγιές: Την Τετάρτη ανοίγει η πλατφόρμα για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Την Τετάρτη ανοίγει η πλατφόρμα για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους

Την προσεχή Τετάρτη ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα arogi.gov.gr, η οποία θα είναι η μοναδική δίοδος για τον πρώτο γύρο αποζημιώσεων-επιχορηγήσεων σε πυρόπληκτα νοικοκυριά, επιχειρήσεις, αγρότες. Τα μέτρα στήριξης προς τους πυρόπληκτους, κυρίως της Εύβοιας, άρχισαν, όμως, ήδη να «τρέχουν», καθώς τα υπουργεία Οικονομικών κι Εργασίας ενεργοποίησαν τις αναστολές φορολογικών- ασφαλιστικών υποχρεώσεων. Αποζημιώσεις για Ευβοια Ειδικότερα, […] The post Την Τετάρτη ανοίγει η πλατφόρμα για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους appeared first on e-dimosio.gr.

Διαβάστε το στο e-dimosio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις