Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν ενδιαφέρεται για το Big Brother, δεν είναι του γούστου του
16:03 - 16/12/2019
Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα πρόσωπο που έχει ακουστεί σε σενάρια για την παρουσίαση αρκετών προγραμμάτων. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει τις […]
The post Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν ενδιαφέρεται για το Big Brother, δεν είναι του γούστου του appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
O Σάκης Τανιμανίδης είναι ξεκάθαρος: «Το Big Brother, δεν είναι του γούστου μου»
Ο παρουσιαστής έχει ακουστεί ως υποψήφιος να αναλάβει το ριάλιτι σόου που επιστρέφει στον ΣΚΑΪ
Διαβάστε το στο O Σάκης Τανιμανίδης είναι ξεκάθαρος: «Το Big Brother, δεν είναι του γούστου μου» (βίντεο)
Ο παρουσιαστής έχει ακουστεί ως υποψήφιος να αναλάβει το ριάλιτι σόου που επιστρέφει στον ΣΚΑΪ
Διαβάστε το στο Σάκης Τανιμανίδης: Το Big Brother, δεν είναι του γούστου μου
Μάλλον αρνητικός εμφανίστηκε ο Σάκης Τανιμανίδης σχετικά με το Big Brother και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το ριάλιτι.Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δήλωσε στο Open TV: «Για το "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" δεν έχω ιδέα. Έχω ακούσει ότι συζητήθηκε. Είναι μια πολύ ωραία εκπομπή, αλλά δεν ξέρω αν
Διαβάστε το στο madata.gr“Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει το Big Brother, δεν είναι του γούστου μου”
Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα πρόσωπο που έχει ακουστεί σε σενάρια για την παρουσίαση αρκετών προγραμμάτων. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει τις διαθέσεις του με δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Ευτυχείτε. “Για το Έλλάδα έχετς Ταλέντο δεν έχω ιδέα! Έχω ακούσει ότι συζητήθηκε. Είναι μια πολύ ωραία εκπομπή, αλλά δεν ξέρω αν θα υλοποιηθεί ή όχι. Όταν […]
Διαβάστε το στο irafina.gr