Σακελλαροπούλου προς Μπένο: Αμέριστη στήριξη στο έργο ανάπλασης της Β.Εύβοιας

11:54 - 14/08/2021

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε χθες με τον επικεφαλής της Ειδικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση της βόρειας Εύβοιας Σταύρο Μπένο.

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σακελλαροπούλου σε Μπένο: Έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μου

Με τον επικεφαλής της Ειδικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση της βόρειας Εύβοιας Σταύρο Μπένο επικοινώνησε χθες (13.08) η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας η κ.Σακελλαροπούλου του εξέφρασε «την αμέριστη υποστήριξή της στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει», σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Προεδρίας. Επιπλέον, «συζήτησε μαζί του για την επόμενη ημέρα και τα σχέδια ανάπλασης».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Επικοινωνία Σακελλαροπούλου με τον Μπένο – «Αμέριστη υποστήριξη στο έργο σας»

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συζήτησε με τον επικεφαλής της επιτροπής για τη βόρεια Εύβοια τα σχέδια ανάπλασης The post Επικοινωνία Σακελλαροπούλου με τον Μπένο – «Αμέριστη υποστήριξη στο έργο σας» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Σακελλαροπούλου σε Μπένο: Αμέριστη συμπαράσταση στο έργο ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επικοινώνησε με τον επικεφαλής της επιτροπής ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας, Σταύρο Μπένο. The post Σακελλαροπούλου σε Μπένο: Αμέριστη συμπαράσταση στο έργο ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Σακελλαροπούλου σε Μπένο: Έχετε την αμέριστη υποστήριξή μου

Επικοινωνία με τον επικεφαλής της Ειδικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση της βόρειας Εύβοιας Σταύρο Μπένο, είχε την Παρασκευή η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Σακελλαροπούλου προς Μπένο: «Έχετε την υποστήριξη μου στο δύσκολο σας έργο»

Επικοινωνία με τον επικεφαλής της Ειδικής Επιτροπής για την ανασυγκρότηση της βόρειας Εύβοιας, είχε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η ΠτΔ επικοινώνησε με τον κ. Μπένο στον οποίος και…

Διαβάστε το στο politik.gr

Σακελλαροπούλου προς Μπένο: Έχετε την αμέριστη υποστήριξή μου

Σακελλαροπούλου προς Μπένο: Έχετε την αμέριστη υποστήριξή μου, σχολίασε στην μεταξύ τους επικοινωνία για την Ανασυγκρότηση της βόρειας Εύβοιας.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

ΥΠΑ: Ιστορικά ρεκόρ στην επιβατική κίνηση σε πολλά από τα 24 κρατικά αεροδρόμια το 2025

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 5/1 η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους του ομολογιακού δανείου

Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom

Σαράντης: Ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο και αυξανόμενο μέρισμα για τους μετόχους,  με τιμή στόχο τα €15,22 ανά μετοχή

Ένα μυθικό ον να μας φυλάει –Το γούρι της Πολίνας Έλλις για το 2026

Στην κυριότητα της MSC τα πέντε πλοία της Moby που πήρε σε πλειστηριασμό