Θεσσαλονίκη: Τον χειρουργούσαν στον εγκέφαλο κι εκείνος … έπαιζε μπουζούκι!

12:28 - 14/08/2021

Οι πενιές του μπουζουκιού ακούγονται στους διαδρόμους του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Ο ήχος βγαίνει όχι από κάποιο ραδιόφωνο, ούτε από κάποιον συνοδό που ακούει μουσική, αλλά μέσα από το θάλαμο των χειρουργείων. Το μουσικό όργανο στα χέρια του 37χρονου Δημήτρη Κύρτσου «σπάει» την ησυχία που συνήθως επικρατεί πάνω από το χειρουργικό τραπέζι και η […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Τον χειρουργούσαν στον εγκέφαλο και εκείνος έπαιζε μπουζούκι! (Video)

Πριν από λίγους μήνες ο Δημήτρης Κύρτσος βρέθηκε στο χειρουργείο του ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη για επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι, παίζοντας… μπουζούκι.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Θεσσαλονίκη - Συγκλονιστικό βίντεο: Χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο και έπαιζε μπουζούκι

Συγκλονίζει το βίντεο που δείχνει έναν 37χρονου μουσικό να παίζει μπουζούκι την ώρα που χειρουργείται στον εγκέφαλο. Πριν από λίγους μήνες ο 37χρονος Δημήτρης Κύρτσος από τη Βέροια βρέθηκε στο χειρουργείο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, για επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι, παίζοντας μπουζούκι. Η ιδέα να έχει μαζί του τη δύσκολη ώρα της επέμβασης το αγαπημένο […] The post Θεσσαλονίκη - Συγκλονιστικό βίντεο: Χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο και έπαιζε μπουζούκι first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή