Σοβάδες έπεσαν σε σχολείο στην Ηλιούπολη (pics)
16:47 - 16/12/2019
Σοβάδες έπεσαν από το ταβάνι στο γραφείο των δασκάλων λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Το περιστατικό συνέβη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο στην Ηλιούπολη. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μέσα από τη σελίδα του στο Facebook δημοσιοποίησε το συμβάν. Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Σήμερα, κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, ήρθαμε αντιμέτωποι με το θέαμα των φωτογραφιών».
Μάλιστα, στην ανακοίνωσή τους οι γονείς πρόσθεσαν: «Οι σοβάδες από το ταβάνι στο γραφείο των δασκάλων είχαν καταρρεύσει από τη βροχόπτωση των προηγούμενων ημερών. Ευτυχώς που στο γραφείο εκείνη την στιγμή δεν ήταν κάποιος από τους εκπαιδευτικούς ή από τα παιδιά μας. Δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε τ
Διαβάστε Περισσότερα στο dikaiologitika.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έπεσαν σοβάδες σε σχολείο στην Ηλιούπολη από τη βροχή
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μέσα από το Facebook δημοσιοποίησε το συμβάν, τονίζοντας πως ευτυχώς εκείνη την ώρα στο γραφείο δεν ήταν κάποιος εκπαιδευτικός ή παιδί.
Διαβάστε το στο tanea.gr