Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η τρυφερή φωτογραφία με την κούκλα σύντροφό του
18:34 - 14/08/2021
Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μπορεί να πέρασε πρόσφατα μια δύσκολη περίοδο, αφού “έφυγε” από τη ζωή η
To άρθρο Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η τρυφερή φωτογραφία με την κούκλα σύντροφό του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιχάλης Ιατρόπουλος – Φωτογραφίζεται αγκαλιά με την κούκλα σύντροφό του
Το τρυφερό στιγμιότυπο και το μήνυμα αγάπης του ηθοποιού
Διαβάστε το στο in.grΜιχάλης Ιατρόπουλος: Η φωτογραφία με την κούκλα σύντροφό του που συζητήθηκε (EIKONA)
Σε συνέντευξή του στο “The 2night show”, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είχε δηλώσει για την αγαπημένη του και την απόφασή του να περνά έξι μήνες του χρόνου στην Κρήτη. “Η σύντροφός μου με συγκινεί γιατί αντιλαμβάνεται την ανάγκη μου και ελπίζω σε λίγα χρόνια να έρθει και η Κατερίνα κοντά μου. Θα πηγαινοέρχεται και την ευγνωμονώ […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜιχάλης Ιατρόπουλος: Η σπάνια φωτογραφία με την κούκλα σύντροφό του και το τρυφερό μήνυμα
Μία τρυφερή φωτογραφία με την σύντροφό του δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην παίκτης της «Φάρμας»...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η σπάνια φωτογραφία με την κούκλα σύντροφό του και το τρυφερό μήνυμα
Διαβάστε το στο spoilers