Φοιτήτρια στο Αφγανιστάν: Άνδρες γελούν με τον τρόμο μας – Κρύψαμε τις ταυτότητες μας και τα πτυχία μας

15:22 - 16/08/2021

«”Είναι οι τελευταίες ημέρες που κυκλοφορείται μόνες σας στον δρόμο”, είπε κάποιος άλλος. “Μια μέρα θα παντρευτώ τέσσερις από εσάς”, πρόσθεσε ένας τρίτος» Εικόνες χάους επικρατούν στο Αφγανιστάν, καθώς χιλιάδες Αφγανοί συρρέουν στο αεροδρόμιο της Καμπούλ. Οι δρόμοι γύρω από την πρωτεύουσα είναι γεμάτοι κίνηση καθώς πολίτες που φοβούνται την κατάληψη από τους Ταλιμπάν προσπαθούν […] The post Φοιτήτρια στο Αφγανιστάν: Άνδρες γελούν με τον τρόμο μας – Κρύψαμε τις ταυτότητες μας και τα πτυχία μας appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φοιτήτρια στο Αφγανιστάν: Άνδρες γελούν με τον τρόμο μας – Κρύψαμε τις ταυτότητες μας και τα πτυχία μας

Φοιτήτρια στο Αφγανιστάν: Άνδρες γελούν με τον τρόμο μας – Κρύψαμε τις ταυτότητες μας και τα πτυχία μας «Δούλεψα τόσες μέρες και νύχτες για να γίνω ο άνθρωπος που είμαι σήμερα και σήμερα το πρωί, όταν έφτασα σπίτι, το πρώτο πράγμα που κάναμε εγώ και οι αδερφές μου ήταν να κρύψουμε τις ταυτότητές μας και […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Τι σημαίνει το βελάκι στην ένδειξη βενζίνης και πώς βοηθά τους οδηγούς

Δύο 17χρονες Ελληνίδες διακρίθηκαν στον παγκόσμιο διαγωνισμό πληροφορικής της Microsoft

Το απλό κόλπο που θα κάνει το υπνοδωμάτιο σας να μοιάζει εμπνευσμένο από περιοδικά διακόσμησης

Χωριό στην Ολλανδία προσελκύει 2,5 εκατ. τουρίστες τον χρόνο – Αντιδράσεις των κατοίκων

Τι σημαίνουν τα αρχικά “a.m.” και “p.m.” και πώς καθιερώθηκαν

Τα βασικά οφέλη της μελιτζάνας για τη διατροφή και την υγεία σας