Η πριγκίπισσα Βεατρίκη μίλησε ανοιχτά για το “δώρο της δυσλεξίας”
18:32 - 16/08/2021
Η πριγκίπισσα Βεατρίκη μίλησε για την δυσλεξία της και τα μαθήματα που έχει πάρει μέσα από αυτό το ξεχωριστό της χαρακτηριστικό. Η μέλλουσα μητέρα και εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι θέλει να αλλάξει την αφήγηση γύρω από τη δυσλεξία αποκαλώντας την “δώρο” το οποίο θα ήταν προετοιμασμένη αν το είχε […]
Το άρθρο Η πριγκίπισσα Βεατρίκη μίλησε ανοιχτά για το “δώρο της δυσλεξίας” εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε Περισσότερα στο ipop.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Μιλάει ανοιχτά για τη δυσλεξία & αποκαλεί «δώρο» το να την έχουν τα παιδιά της
«Λάτρευα το σχολείο. Δε μου άρεσε καθόλου να γράφω εκθέσεις. Δε μου άρεσε καθόλου η…
Διαβάστε το στο queen.grΗ εγκυμονούσα πριγκίπισσα Βεατρίκη μιλάει ανοιχτά για τη δυσλεξία
«Λάτρευα το σχολείο. Δε μου άρεσε καθόλου να γράφω εκθέσεις. Δε μου άρεσε καθόλου η ορθογραφία»
Διαβάστε το στο mothersblog.grΗ εγκυμονούσα πριγκίπισσα Βεατρίκη μιλάει ανοιχτά για τη δυσλεξία στη νέα της εμφάνιση
«Λάτρευα το σχολείο. Δε μου άρεσε καθόλου να γράφω εκθέσεις. Δε μου άρεσε καθόλου η ορθογραφία»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο gossip-tv.gr