Μαντώ: «Είχε κλονιστεί η υγεία μου, έφτασα να ζυγίζω 54 κιλά»
08:16 - 17/08/2021
Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη η Μαντώ. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις […]
The post Μαντώ: «Είχε κλονιστεί η υγεία μου, έφτασα να ζυγίζω 54 κιλά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μαντώ εξομολογείται για τις δύσκολες στιγμές: «Είχε κλονιστεί η υγεία μου, έφτασα να ζυγίζω 54 κιλά»
«Δεν έτρωγα τίποτα και για τρεις μέρες έπινα μόνο υγρά. Έχω κάνει διάφορα τέτοια», λέει η Μαντώ. Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε η Μαντώ, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις εξαντλητικές δίαιτες που έκανε στο παρελθόν. Βιώσατε κακοποιητική συμπεριφορά στη διάρκεια της καριέρας σας; Όλοι μας βιώσαμε λίγο πολύ ... Περισσότερα
To άρθρο Η Μαντώ εξομολογείται για τις δύσκολες στιγμές: «Είχε κλονιστεί η υγεία μου, έφτασα να ζυγίζω 54 κιλά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο H Μαντώ εξομολογείται: «Είχε κλονιστεί η υγεία μου, έφτασα να ζυγίζω 54 κιλά»
Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ παραχώρησε η Μαντώ, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τις εξαντλητικές δίαιτες...
Διαβάστε το στο ZouglaH Μαντώ εξομολογείται: «Είχε κλονιστεί η υγεία μου, έφτασα να ζυγίζω 54 κιλά»
Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ παραχώρησε η Μαντώ, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τις εξαντλητικές δίαιτες που έκανε στο παρελθόν.
Βιώσατε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαντώ: Είχε κλονιστεί η υγεία μου, έφτασα να ζυγίζω 54 κιλά
H Μαντώ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις εξαντλητικές δίαιτες που έκανε στο παρελθόν. Βιώσατε κακοποιητική συμπεριφορά...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαντώ: Είχε κλονιστεί η υγεία μου, έφτασα να ζυγίζω 54 κιλά
Διαβάστε το στο spoilers