Μαντώ: «Είχε κλονιστεί η υγεία μου, έφτασα να ζυγίζω 54 κιλά»

08:16 - 17/08/2021

Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη η Μαντώ. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις […] The post Μαντώ: «Είχε κλονιστεί η υγεία μου, έφτασα να ζυγίζω 54 κιλά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαντώ εξομολογείται για τις δύσκολες στιγμές: «Είχε κλονιστεί η υγεία μου, έφτασα να ζυγίζω 54 κιλά»

«Δεν έτρωγα τίποτα και για τρεις μέρες έπινα μόνο υγρά. Έχω κάνει διάφορα τέτοια», λέει η Μαντώ. Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε η Μαντώ, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις εξαντλητικές δίαιτες που έκανε στο παρελθόν. Βιώσατε κακοποιητική συμπεριφορά στη διάρκεια της καριέρας σας; Όλοι μας βιώσαμε λίγο πολύ ... Περισσότερα To άρθρο Η Μαντώ εξομολογείται για τις δύσκολες στιγμές: «Είχε κλονιστεί η υγεία μου, έφτασα να ζυγίζω 54 κιλά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

H Μαντώ εξομολογείται: «Είχε κλονιστεί η υγεία μου, έφτασα να ζυγίζω 54 κιλά»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ παραχώρησε η Μαντώ, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τις εξαντλητικές δίαιτες...

Διαβάστε το στο Zougla

H Μαντώ εξομολογείται: «Είχε κλονιστεί η υγεία μου, έφτασα να ζυγίζω 54 κιλά»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ παραχώρησε η Μαντώ, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τις εξαντλητικές δίαιτες που έκανε στο παρελθόν. Βιώσατε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαντώ: Είχε κλονιστεί η υγεία μου, έφτασα να ζυγίζω 54 κιλά

H Μαντώ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις εξαντλητικές δίαιτες που έκανε στο παρελθόν. Βιώσατε κακοποιητική συμπεριφορά... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαντώ: Είχε κλονιστεί η υγεία μου, έφτασα να ζυγίζω 54 κιλά

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο