Γιώργος Τράγκας: Εγώ, η Άννα, ο Τσιτσιπάς και το bullying του Μητσοτάκη

16:46 - 17/08/2021

Παρακολούθησα τη συνέντευξη της παλαιάς φίλης μου, Άννας Φόνσου, σε ένα κανάλι. Άκουσα να λέει πως οι δύο ηθοποιοί (Γιώργος Παλαιολόγου, Μαρίνα Νικολαΐδου) που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, θα φύγουν. Υπάρχει νόμος. Αναρωτήθηκα, που θα πάνε να μείνουν (dura lex, sed lex). Μετά διάβασα τη δήλωση του Στέφανου...

Διαβάστε Περισσότερα στο crashonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του Κινήματος των Ελεύθερων Ανθρώπων, Γιώργος Τράγκας, απαντά με ένα μικρό σημείωμά του στην ηθοποιό Άννα Φόνσου που ανακοίνωσε ότι διώχνει από το Σπίτι του Ηθοποιού, το οποίο διευθύνει αυτή την στιγμήμ δύο συναδέλφους της γιατί δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid-19. «Παρακολούθησα τη συνέντευξη της παλαιάς φίλης μου, Άννας Φόνσου,  σε ένα κανάλι. Άκουσα να λέει πως οι δύο ηθοποιοί (Γιώργος Παλαιολόγου, Μαρίνα Νικολαΐδου) που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, θα φύγουν. Υπάρχει νόμος. Αναρωτήθηκα, που θα πάνε να μείνουν (dura lex, sed lex). Μετά διάβασα τη δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά που λέει ότι “δεν θα κάνει το εμβόλιο μέχρι να καταστεί υποχρεωτικό”. Αυ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του Κινήματος των Ελεύθερων Ανθρώπων, Γιώργος Τράγκας, απαντά με ένα μικρό σημείωμά του στην ηθοποιό Άννα Φόνσου που ανακοίνωσε ότι διώχνει από το Σπίτι του Ηθοποιού, το οποίο διευθύνει αυτή την στιγμή δύο συναδέλφους της γιατί δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid-19. «Παρακολούθησα τη συνέντευξη της παλαιάς φίλης […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ crashonline.gr

Στο αεροδρόμιο ο Τζόκοβιτς – Αναχωρεί τελικά από την Αυστραλία

Αδιανόητος ισχυρισμός Ροζάκη! Άφησε να εννοηθεί ότι η Ελλάδα εκχωρεί την εθνική της κυριαρχία

Ξεκινάει η διανομή αντιικών φαρμάκων της Merck κατά του κορωνοϊού

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού στον Εύοσμο εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Α. Γεωργιάδη – Σε ποια τιμή εξασφάλισε τα PCR

«Όχι» στο αίτημα της Αυστραλίας για αναβολή εκδίκασης της έφεσης στην υπόθεση Τζόκοβιτς

Ποιος δήμος εξασφάλισε PCR με 27 ευρώ! Έκθετη η κυβέρνηση και το σύστημα αισχροκέρδειας που λυμαίνεται τη χώρα