Στέφανος Τσιτσιπάς: Φανταστικός τενίστας αλλά αρκεί μόνο αυτό;
19:56 - 17/08/2021
Η δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού που δεν έχει κάνει διότι δεν είναι υποχρεωτικό, όπως δήλωσε, προκάλεσε για ακόμη μια φορά κατακραυγή – Και δεν είναι η πρώτη φορά για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι μεγάλος τενίστας. Πολύ μεγάλος. Ο καλύτερος που έχει ...
Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Αντίπαλός του ο Σεμπάστιαν Κόρντα στο Σινσινάτι
Διαβάστε το στο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Απάντησε» ο Έλληνας τενίστας μετά τον σάλο για το εμβόλιο
Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε για το εμβόλιο, απάντησε ο Στέφανος: «Oχι, δεν το έχω κάνει. Κανείς δε μου είπε κάτι. Δεν έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εμβολιαστώ, είμαι σίγουρος γι αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν υποχρεωτικό για να αγωνιστώ. Οπότε όχι, δεν το έχω κάνει» . Όταν, οι δημοσιογράφοι επέμειναν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣτέφανος Τσιτσιπάς: Μην πυροβολείτε τον τενίστα – Σκληρή και άδικη κριτική
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε για το εμβόλιο. Και απάντησε πως θα το κάνει μόνο όταν γίνει υποχρεωτικό. Να τον ρίξουμε στον Καιάδα!!! «Ελπίζω να μη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στέφανος Τσιτσιπάς: Μην πυροβολείτε τον τενίστα – Σκληρή και άδικη κριτική
Διαβάστε το στο spoilersΣτέφανος Τσιτσιπάς: Η αποστομωτική απάντηση στις επικρίσεις για το εμβόλιο
O Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε σε όσους τον κατηγόρησαν για την δήλωση που έκανε σχετικά με το εμβόλιο και αν το έχει κάνει. Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στέφανος Τσιτσιπάς: Η αποστομωτική απάντηση στις επικρίσεις για το εμβόλιο
Διαβάστε το στο spoilersΣτέφανος Τσιτσιπάς: Μην πυροβολείτε τον τενίστα – Σκληρή και άδικη κριτική
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε σε μια απλή ερώτηση και έπεσαν να τον... κατασπαράξουν. Ο Γεράσιμος Μανωλίδης γράφει για την άδικη κριτική που δέχεται ο Έλληνας τενίστας.
Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.gr